ANNONS

Körsbärsdrink och påfyllning i barskåpet

/

Det blev lite påfyllning i barskåpet från taxfreen såklart 🙂 Dessa beställde jag på hemvägen:

Amaretto (för att kunna göra Mai Tai), Cointreau (mest för den söta rosa shakern lagom till en Cosmo som följde med på köpet, haha) Bacardi och Bacardi Cerry.

Amaretto (för att kunna göra Mai Tai), Cointreau (mest för den söta rosa shakern lagom till en Cosmo som följde med på köpet, haha) Bacardi och Bacardi Cerry.

Bacardi Cherry har jag aldrig testat (eller sett) tidigare men jag är galen i konstgjord-körsbärssmak!! Minns ni tex det där godiset som fanns när vi var mindre (finns fortf?) med en pinne i druvsocker (?) som man doppade i två olika fack, ett med apelsinpulver och ett med körsbärspulver?? Älskade det där körsbärspulvret!! Tål tyvärr inte färska körsbär men äter allt annat i körsbärssmak jag kommer åt.

Testade en ny drink, blandade Bacardi Cherry med Sprite och en massa is och det blev faktiskt gryyyyyyyyyyyyyyymt gott. Min nya favvo-drink! Toppas självklart med coctail-bär 😉

Några kul förslag på vad vi kan kalla denna drink??! 😀

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00