Recepthögen och gosedjurshögen

Godmorgon! Kul att ni gillar hemma-hos-bildena! Det kommer flera, har fått upp farten nu 😉 Fastnade dock i pappersarbete i går kväll, hittade nämligen en säck (!) med recept jag rivit ur tidningar och printat ut från nätet. Vilket berg! Tog hela kvällen att gå igenom.. Slängde säkert 3/4, kostig smak man hade förr 😉 Men hittade en hel del roliga och goda recept som ska testas framöver.

Olivias rum är sädat och minsta lilla pinal sorterad. Även hennes böcker färgsorterade ;-)Och japp, hon är galen i gosedjur. Favoritdjuret varierar. Just nu ska det vara elefanter eller delfiner.

(finns fler bilder på hennes rum HÄR. Ser ungefär likadant ut fast med en stor säng och en miljard mer saker i bokhyllan.)

Får besök av prästen i kväll. Har ni förslag på fina psalmer att sjunga vid barndop??!!!!!

 1. Nu kommer ju mitt svar alldeles för sent men min favorit låt på barndop är ”Älskade Barn”…Den är så otroligt fin!

 2. Psalm 606, Det gungar så fint, är fin tycker jag.

 3. emmpa skriver:

  När min syster döpte hennes dotter hade hon låten teddy björnen fredriksson! och nu när hennes son döptes hade hon sång till friheten med björn afzelius vilket är en låt som jag tycker är helt fantastisk!

  mvh emelie

 4. Handens fem fingrar med Lisa Nilsson, helt klart! Sjung själv eller låt ngn nära i familj eller bekantskapskrets sjunga blir fint de! Kram Martina.

 5. Nu är detta visserligen ingen psalm men när vi var på dop i somras så var det två tjejer som sjöng solosång i kyrkan och det var så vackert. Dom sjöng en sång som heter Himlen måste sakna en ängel. Hittade den på youtube.
  http://youtu.be/RpMLN2A6nX4

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..