Wroooom..

Vissa dagar går i ett, späckat schema i dag. Måste lära mig att mobilblogga 😉

På språng. Tänkte bjuda på en dagens med hade helt fel objektiv på kameran för att fota mig själv. Vilket inte är det lättaste oavsett objektiv. Nåväl, kjol H&M, tights H&M, blus H&M, poncho Gina Tricot, halsduk Odd Molly.

Men en lunchpaus hann jag med. Äta bör man, annars… 😉 Lunchdejt med bästa Ankan dessutom. På Lilla Örebro. Frågan är om det inte är bästa lunchrestaurangen?!

S-Å G-O-T-T! Lax med feta/mozarellatäcka, paprikasås och risotto. Ahhhhh!

och SÅ trevligt att catcha upp lite.

Här hemma har det precis rullats köttbullar på löpande band och ätits köttbullar på löpande band.. 🙂 Återkommer med recept om en stund, ska bara kika på dol först. Älskar!! (Både köttbullar och Idol)

 1. asaohl skriver:

  Jag har sagt det förr men det tål att sägas igen.

  Du är en sådan naturlig skönhet, alltid så fin och trots att är småbarnsförälder ser du alltid så pigg och fräsch ut. Men det bästa av allt är att du är detta både på utsida och insida 🙂

  Kram Å

 2. idahoe skriver:

  Hej
  Har du nått tips på vad man kan göra istället för äggstanning eller vad man kan ha istället, ska laga pajer imorgon till en tjejkväll men det är en äggallergiker i gänget.

  Kramar

 3. Lycka skriver:

  blogga med mobilen skulle jag också gjort…hade varit enklare då och slippa ladda upp kort från kameran jämt.

  Maten ser smaskig ut!

  Ha en go kväll!

 4. Maja skriver:

  Älskar också köttbullar, men dessvärre inte Idol. Jag har tröttnat lite på alla talangtävlingar på alla kanaler. Däremot har jag verkligen inte tröttnat på din blogg :)! Vilka fina bilder på ert hem!! Jätteroligt att se, särskilt barnrummen! KRAM

 5. Hej!
  Har aldrig förr ”kommenterat” din blogg, men nu är det dax. Brukar ofta kika in här och provar många av dina recept. De brukar bli väldigt gott, kul för mig som annars är riktigt usel på matlagning. Vad kul med inredningsbilder. Mera sådant:-) Tycker ni verkar ha det så fint och jag behöver inspiration för att få till det här hemma. Speciellt till barnens rum som just nu ser ut som två bombnedslag. Det var egentligen bara det jag ville säga för den här gången:-)
  Kram från mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..