ANNONS

Latte-art och en låda pipor

/

Godmorgon!!! Att man alltid blir lika glad när man vaknar och upptäcker att det är fredag 🙂 Önskar att jag kunde göra såna där fina mönster i latten man får på café ni vet. Nån som vet hur man gör eller om det finns nån stegförsteg-beskrivning nånstans??

God men inte så snygg latte. Hur gör man???

Ska åka ner till Tybble centrum och köpa en fredagsbukett med färska snittblommor (de är super på den blomaffären där!!) och lite fredagsgott. Kvällsgodiset är redan fixat. Köpte med denna låda från taxfreen:

Purfärska lakritspior. Yummi!!!!

Några rum kvar att städa. Uppdaterar dem med bild när jag är klar, så tjata gärna. Låt mig inte komma undan nu 😉 Häpp, nu fångar vi dagen som det så käckt heter. Tjingeling!

22
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00