ANNONS

Dopparedan

/

Hello! Lite bilder från gårdagen lovade jag ju så det kommer här:

Sebastian Per Eddie :-)

Namntröja dagen till ära. Efter dopet åkte fin-stassen på, den får nog ett eget inlägg.

Vi hade släkten på besök, först dopcermoni i kyrkan och sedan dopfika hemma hos oss (församlingshemmet var stängt för renovering, annars hade jag nog inte valt att klämma in 25 matgäster hemma 😉 )

Fiskade ur nappen innan det var dags att gå in i kyrkan. Skulle jag kanske inte gjort....

Förutom psalmer (Tryggare kan ingen vara och Härlig är jorden) så sjöng solisten Vart du än går (Niklas Strömstedt). Älskar den låten och tyckte den passade Sebbe bra ♥

Sebbe hittade rosetten på klänningen det första han gjorde och sen smackade han på den under hela cermonin så det ekade i kyrkan :)

Lill-Seb skötte sig strålande och blev bara sur när prästen drog ur rosetten ur munnen på honom när det var dags för vatten på lilla huvudet..

Olivia, jag, gudmor Linda, Sebbe, pappa Micke, gudfar Benny.

Efteråt samlades vi hemma hos oss och åt pajbuffé (tacopaj, ost/skinkpaj, bacon/ädelost/broccolipaj) och fikade. Doptårtan beställde vi från Hälls konditori (samma som Olivia hade på sin födelsedag) och den är sååå god. Som en prinsesstårta fast med hela hallon och maräng i dessutom, yummi!!

Sebbelutten höll inte ut så värst länge, matochsovklockan ni vet 😉 Så han knoppade sött in som vanligt och sov som en stock hela natten lång. Men först hann han hoppa laget runt från famn till famn och var så nöjd så med all uppmärksamhet. och alla fina fina presenter. Tusen tack!! ♥

Hur söt??! Fina Eva har målat av sebbelutten.

(Eva hittar ni HÄR, hon gör underbara tavlor mm!!)

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00