Svampen. The One.

Vilken underbar höstdag vi haft i dag, fler såna tack! Vi åkte i väg och åt lunch på svampen och kikade på utsikten.

Spring i benen! (mössa och fleece H&M, klänning Kappahl, tights P.OP, stövlar Hunter.)

Över förväntan god mat faktiskt! Kom precis när lunchbuffén var slut men den såg annars lovande ut den med.. Men nu beställde vi från menyn i stället. Försökte fråga tjejen bakom disken om soppan var god och fick svaret ”- jag vet inte jag har inte smakat den nån gång, men folk köper den ju så… ”. Eh?

Jag tog räksoppa med fänkål, god!!

Trött liten kille....

... som piggnade till och sken upp när han såg att mamma hade glasögon på sig.. Kul grejer det här :)

Har haft så fullt upp så jag har knappt hunnit svara på era frågor i kommentarerna. Ska ta mig lite tid och försöka svara på så många jag hinner i kväll. Och är det nåt jag missat så fråga gärna igen, lätt hänt 😉 Kram på er!!

 

 1. Har under hösten varit och ätit deras lunch buffe det var jätte gott.

 2. lengren skriver:

  Åh vilken höstfin Olivia! Ibland undrar man hur vissa människor tänker… Jag trodde faktiskt att de som arbetar i t.ex restaurang faktiskt smakade på maten för att kunna svara på just denna typ av fråga. Ha en skön höstdag!

 3. Suck!! Så får man ju absolut inte svara! Riktigt dålig service tycker jag. Antingen får man fråga någon eller så får man väl hitta på. Man få ju anta att de inte serverar något som är äckligt. Eller?!

 4. Lycka skriver:

  Stövlarna var urhäftiga!!
  Svampen pratar mina barn om i klassen, jag får se till att ta mig en sväng dit när man har vägarna förbi;)

 5. Nazima skriver:

  Fin outfit på söttösen, vart hittar man Hunter-stövlar till barn?
  kram

   1. Nazima skriver:

    Tusen tack!!! hade varit nåt för min 5-åring, hon fyller 5 i dag 🙂
    KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..