ANNONS

Svampen. The One.

/

Vilken underbar höstdag vi haft i dag, fler såna tack! Vi åkte i väg och åt lunch på svampen och kikade på utsikten.

Spring i benen! (mössa och fleece H&M, klänning Kappahl, tights P.OP, stövlar Hunter.)

Över förväntan god mat faktiskt! Kom precis när lunchbuffén var slut men den såg annars lovande ut den med.. Men nu beställde vi från menyn i stället. Försökte fråga tjejen bakom disken om soppan var god och fick svaret ”- jag vet inte jag har inte smakat den nån gång, men folk köper den ju så… ”. Eh?

Jag tog räksoppa med fänkål, god!!

Trött liten kille....

... som piggnade till och sken upp när han såg att mamma hade glasögon på sig.. Kul grejer det här :)

Har haft så fullt upp så jag har knappt hunnit svara på era frågor i kommentarerna. Ska ta mig lite tid och försöka svara på så många jag hinner i kväll. Och är det nåt jag missat så fråga gärna igen, lätt hänt 😉 Kram på er!!

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00