ANNONS

Brunch

/

Skrapade i hop en brunch av kylskåpsrester. Går ju att göra på lite vad man vill och det mesta av det här finns för det mesta i vår kyl..

Förutom köttbullar (hemlagade!) bacon, korv, halloumi, omelett och avocado med skageröra så gjorde jag en blomkålsgratäng. Älskar gratänger, särskilt om hösten!! Förkoka blomkålen något, lägg i en smord ugnsform och koka en bechamellsås att hälla över. Gärna med mycket ost i, yummi! In i ugnen och gratinera tills den fått fin färg och blomkålen är mjuk. (funkar liak bra med broccoli, eller en blandning av båda)

Nåt annat jag är grymt sugen på nu är grytor av alla de slag. Gärna en mustig härlig köttgryta som får puttra länge länge på spisen och blir riktigt mör och full med smak. Sitter ni inne på några goda tips och recept kanske??!!!

20
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00