I väntan på..

Hej på er! Sitter här och väntar på resultatet i kvällens idol, sen ska jag hoppa i säng. Micke och Olivia ligger här brevid i soffan och snarkar i kapp sen länge..

Hemmet är fredagspyntat med färska blommor. Rosa rosor valde mamman..

 ..och lilla dottern ville så gärna ha ett par blommor i absoluta favoritfärgen till sitt rum så det var klart hon fick det. Ingen rosa tjej det här inte 😉

Hämtade ut ett paket på posten med mina primeboots som äntligen kommit (Campadre). Blev så glad för de var ännu finare i verkligheten än på bilden. Blir ju lite av en chansning när man klickar hem saker på nätet 🙂 Kommer bli favoritkängorna!! (Tänker raggsockor, tights, stor oversize kofta och gigantisk halsduk till..

Primeboots engineer fleur calf

Kvällens middag bestod av goooda räkmackor. Kan vara bland det godaste som finns. Rostat bröd + bregott + kokt ägg + majonnäs + en hög färska räkor. Så enkelt, så gott!!

Och där var visst idol slut.. Vem åkte ut???! Nä nu ska jag hoppa i mitt blommiga nattlinne och krypa ner i sängen och somna framför Modern family istället. Nattlinnet fick förövrigt fint beröm i morse. 

– mamma, åh vad ditt nattlinne är fint och diamantiskt!!
– menar du romantiskt?
– jaaa men det låter ju ännu vackrare med diamantiskt!!

Ja det gör det faktiskt 🙂

Sov så gott fina bloggisar! ♥

LOADING..