Frossa i smörgåstårtor!!


Warning: Illegal string offset 'ids' in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/shortcode-gallery.php on line 71

Här kommer alla (25 st) bidragen i testlagartävlingen SMÖRGÅSTÅRTA!!
Lämna en kommentar till detta inlägg med EN röst på ert favoritbidrag. Röstningen pågår t.o.m onsdag 23/11.

Klicka på bilderna i galleriet för att se dem större!

Har jag missat något bidrag så maila mig genast så ordnar jag det.

Blir man sugen på smörgåstårta nu eller vad??!!!! 😀 Tusen tack för alla fina bidrag. Extra kul att ni som aldrig lagat en tidigare provade på nu (och fick mersmak!). Får jag vara med och rösta?! 🙂 Lägger sista rösten i såfall 😉

Lycka till nu!!

 1. Jisses vilka skapelser! Alla var ju jättefina på sitt sätt… nu är det ju för sent att rösta ändå men den som det stod Pappa på fångade min uppmärksamhet lite extra 🙂 Men alla var superfina och såg jättesmarriga ut! Hade varit kul att få receptet på alla hihi!

 2. tarah skriver:

  Jag röstar på nummer 15.

 3. ida91 skriver:

  Helt klart nummer 15! 🙂

 4. Misa skriver:

  23 – helt klart!

 5. Oj vad gott det ser ut! Min röst faller på bidrag nummer 15.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..