ANNONS

På sprudlande humör!

/

Har hunnit kika på en av filmerna, Something borrowed. Gillade den jättemycket!!! Den får + + + + av 5. Mysig tjejfilm!! Blir alltid på så bra humör av såna gulliga filmer.

Fick med mig Micke en sväng till Marieberg och åt en sen lunch. Och fick med mig ursött julpynt hem. Får visa när det kommer på plats. Fr.o.m nästa helg kommer det bli julpyntstips varenda dag här fram till jul 🙂 Tänk att det änligen snart är dags att frossa i julpynt och allt som hör julen till. En av årets aaaaabsoluta bästa tider. Om inte den allra bästa.

Riktigt god kebabtallrik på Marieberg faktiskt! Precis så här ska dressingen vara tycker jag!

Är på riktigt strålande humör!! Bokade just tågbiljetter till storstan för mig och kidsen till veckan. Tänkte ta med dem på ett litet äventyr och övernattning. Olivia kommer bli eld och lågor! Försöker förtränga vidden av projektet att åka tåg själv med 2 barn, vagn, packning, övernattning och ta sig kors och tvärs över Sthlm. Det går säkert bra 😉

Har även bokat julbord och övernattning på ett slott utanför Stockholm i december. Mer om det senare, men åhhh vad jag älskar julbord och fina julpyntade miljöer. Längtar massor!! Härliga härliga tid!!!!

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00