På sprudlande humör!

Har hunnit kika på en av filmerna, Something borrowed. Gillade den jättemycket!!! Den får + + + + av 5. Mysig tjejfilm!! Blir alltid på så bra humör av såna gulliga filmer.

Fick med mig Micke en sväng till Marieberg och åt en sen lunch. Och fick med mig ursött julpynt hem. Får visa när det kommer på plats. Fr.o.m nästa helg kommer det bli julpyntstips varenda dag här fram till jul 🙂 Tänk att det änligen snart är dags att frossa i julpynt och allt som hör julen till. En av årets aaaaabsoluta bästa tider. Om inte den allra bästa.

Riktigt god kebabtallrik på Marieberg faktiskt! Precis så här ska dressingen vara tycker jag!

Är på riktigt strålande humör!! Bokade just tågbiljetter till storstan för mig och kidsen till veckan. Tänkte ta med dem på ett litet äventyr och övernattning. Olivia kommer bli eld och lågor! Försöker förtränga vidden av projektet att åka tåg själv med 2 barn, vagn, packning, övernattning och ta sig kors och tvärs över Sthlm. Det går säkert bra 😉

Har även bokat julbord och övernattning på ett slott utanför Stockholm i december. Mer om det senare, men åhhh vad jag älskar julbord och fina julpyntade miljöer. Längtar massor!! Härliga härliga tid!!!!

 1. Jag kan bara hålla med, BÄSTA tiden på året. Åh, nu börjar ju allt ljuvligt. Maten, bakningen, pyntandet, fixandet, pysslandet, stämningen… 🙂 Ljuvligt! Kul att du också är en julälskare, jag ser verkligen fram emot alla juliga inlägg fram över.

 2. Maja75 skriver:

  Sitter och ler lite samtidigt som jag blir svettig av bara tanken på att få med allt och alla på tåget…HJÄÄÄÄLP!!! Och samtidigt inte tappa tålamodet fullständigt, bada i svett och få ett nervöst sammanbrott… 🙂 Är dock säker på att du klarar det galant!!!

  Stor kram! Ses på lördag! 🙂

 3. Vill bara tala om att glada humör är så smittande… 🙂 🙂 sitter och läser ditt inlägg med ett stort smile på läpparna. I år är första gången jag också tycker att denna tid är så mysig och älskar allt julpynt som kommer fram så det ska bli jätte skoj att se vad du har att tipsa om.

  Kram kram

 4. Vad kul att du är på bra humör. Allting blir så mkt lättare då:) Inte så konstigt kanske med tanke på de roliga grejer du har framför dig. Jag är säker på att det kommer att gå bra att ta tåget med barnen. Olivia hjälper dig nog mer än gärna:) Tror du är lite kär i Sthlm<3 Jag förstår dig i så fall:)

  Ser också fram emot Julen nu. Längtar efter lite snö. Ska städa här hemma idag och ta fram ljusstakar och stjärnor. Känns så konstigt att det snart är första advent och att bebis har förvandlats till liten kille som är överallt och ingenstans. Tiden går så fort. Gäller att ta vara på den<3

  Tack för filmtips! Tycker om filmer man blir glad av:)

  Önskar dig en trevlig måndag. varm kram!

 5. Cissile skriver:

  Den filmen gillade jag också 🙂

  Jag har tjuvstartat, i helgen åkte stakarna fram *hihi*
  Kan väl skylla på att jag åker om 3 veckor och därför tjuvstartar julen ”lite”, eftersom jag missar ”slutet” 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..