Nespressokapslar – tips???

Godmorgon bloggisar. Äntligen måndag!!!!!!! 🙂

Måste beställa nya kapslar till kaffemaskinen akut. Är alltid ute i sista minuten men som tur är brukar det gå supersnabbt att få hem leveransen. Så nu undrar jag om ni med Nespressomaskiner har några goda tips? Vilka färger/smaker gillar ni?? Och vilka gillar ni inte? De ljusblå och bruna brukar bli kvar sist här av nån anledning så dessa ska jag inte beställa nu. Svarta och lila är däremot några av favoriterna.

Tipsa gärna!!

 1. Åh, nespressomaskinen är min näst bästa maskin (efter Kitchen Aiden) i köket!

  Mina favoritkapslar är Rosabaya, Roma, Ristretto och Dulsão. Ska nog beställa hem de nya limited edition, de låter goda! 🙂

  Kram

  http://jessansworld.blogg.se

 2. Lungo forte är min favorit – men jag minns inte vilken färg den har!

 3. De nya limited smakerna är underbara!! Den med Vaniljblom är storfavorit här!

 4. Likt de flesta andra föredrar jag de svarta, de passar allra bäst till latte. Igår fick jag limited av en kompis som jag ska prova så snart jag är frisk och känner smak igen. Tror verkligen på körsbär. Den nya med guld som är jordklotsvänligare är också god, lite mildare.

  http://www.mallasgoda.blogspot.com

 5. jag ser alltid till att ha alla sorter hemma i princip.. gillar faktiskt alla! även om svart, lila och de ”pastelliga” är favoriterna.

  men kan tipsa om den som är limited just nu..

  sen är jag nyfiken på de tre nya som kommit med smaker nu!! speciellt choklad.. de blir till att handla när jag är inne i Sthlm nästa gång 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..