Julklappstips

Lovade ju droppa in lite julklappstips och här kommer mitt allra bästa tips. I en tid där alla har allt och lite till så tycker jag personliga presenter är de bästa. Och kan det bli mer personligt än en unik tavla?!!

Denna underbara tavla på Sebastian har Eva Hjortsberg gjort (doppresent) ♥. Älskar den!! Ska beställa en på Olivia så fort jag valt ett foto bara 🙂

Ni hittar Evas blogg HÄR (eller gå till hemsidan HÄR). En tavla inkl ram kostar 600 kr men det är om ni bor i närheten så hon kan lämna över den och vet att glaset håller 😉 Bara bilden kostar 500 inkl porto om ni vill ha den skickad. Bilden är ett A4 och med ram blir det 30 x 40 cm. Så in och beställ en tavla på era gullefjun (perfekt till mor- och farföräldrar) en tavla på er själva eller på vad ni vill. Det är dagens tips det!! (vänta inte förlänge bara om ni vill ha den i tid till jul!)

  1. Hej Victoria! Tänkte kolla med dig om du tycker att man ska använda kräftost eller hummer & kräftost i kräftsoppan som du brukar göra. Såg att du testat båda. Vilket blir godast? Tänkte också kolla om man kan byta ut kräftstjärtarna mor räkor?Tack för en super inspirerande blogg, /Karin

  2. Jojjo skriver:

    Jätte fin tavla! Alltså snälla, snälla, snälla kan du inte testa den där lingontårtan så du kan dela med dig utav receptet! Vill så gärna bjussa på den på söndag när vi får besök. Finns den i bokhandeln att köpa?

  3. nehn1 skriver:

    Victoria.. Dom har jättefint julpynt på blomsterlandet vid Willys, var där idag :-))

  4. Maja skriver:

    Jättefin bild! Vi ska beställa bilder tagna av fotograf på från öppna förskolan och ge bort till farmor, mormor etc. Idag är jag hemma från jobbet eftersom jag håller på att bli sjuk. Har huvudvärk och är hängig! Sitter dock och planerar adventsmys i helgen. Jag ska baka dina saffransbullar (som förra året) och maken ska göra pepparkakor. Letar efter ett bra recept på saffransglass. ÄLSKAR min Kitchen Aid glassmaskin och kan verkligen rekommendera den som ett önsketips till jul! Vi har gjort en massa sorbet och vaniljglass och det blir så himla bra :)! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..