ANNONS

Julklappstips

/

Lovade ju droppa in lite julklappstips och här kommer mitt allra bästa tips. I en tid där alla har allt och lite till så tycker jag personliga presenter är de bästa. Och kan det bli mer personligt än en unik tavla?!!

Denna underbara tavla på Sebastian har Eva Hjortsberg gjort (doppresent) ♥. Älskar den!! Ska beställa en på Olivia så fort jag valt ett foto bara 🙂

Ni hittar Evas blogg HÄR (eller gå till hemsidan HÄR). En tavla inkl ram kostar 600 kr men det är om ni bor i närheten så hon kan lämna över den och vet att glaset håller 😉 Bara bilden kostar 500 inkl porto om ni vill ha den skickad. Bilden är ett A4 och med ram blir det 30 x 40 cm. Så in och beställ en tavla på era gullefjun (perfekt till mor- och farföräldrar) en tavla på er själva eller på vad ni vill. Det är dagens tips det!! (vänta inte förlänge bara om ni vill ha den i tid till jul!)

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00