ANNONS

Happy Friday

/

Joddå vi överlevde tågresan.. (Men jag tycker fortfarande att det borde finnas micro eller varmvatten på ett tåg. Fanns inte ens på toaletten så man kunde värma flaskan där!! Försökte allt.. )

Nåväl. Nog om det. I övrigt har det varit en jättemysig tripp. I dag mötte min kusin Niclas upp oss för lunch på T.G.I.Fridays i Kungsan.

Hur kul som helst tyckte Olivia ;-)

Åt cheese- och baconburgare med med jack daniels glaze (gott!!).

Sebbe snodde först min sallad..

Uhhhh mamma, INTE gott!

.. och sen rök brödet 🙂

Du det häääär var grejer morsan, nom nom nom!!!

Annars går det väl sådäär med maten. Han älskar fortfarande sin (varma!) mjölkersättning över allt annat 🙂 Men gröt början han faktiskt få smak för oxå. Varenda matburk jag försökt med har jag dock fått spottad tillbaka rakt i ansiket med ett argt efterpruttande med den lilla munnen.

Börjar bli liiite trött på hamburgare nu. Åt på McD i tisdags, McD till lunch i onsdags, Fridays burgare till lunch i dag och Max Trippelcheese till middag precis nyss. Lite väl mycket även för en yunkfoodlover som jag 😉

Nu ska vi kika på Melancholia här. Kollar med ena ögat medan jag skriver och jag hänger inte med alls eller så är filmen bra konstig. Gissar faktiskt på det sista men ska ge den min fulla uppmärksamhet nu.

Ha en fin kväll!

Psssst, det är några återbud till helgens bloggfest i Malmö så nu finns några platser kvar för er som är sugna! Anmäl er på malmo@matplatsen.net/wordpress

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00