Happy Friday

Joddå vi överlevde tågresan.. (Men jag tycker fortfarande att det borde finnas micro eller varmvatten på ett tåg. Fanns inte ens på toaletten så man kunde värma flaskan där!! Försökte allt.. )

Nåväl. Nog om det. I övrigt har det varit en jättemysig tripp. I dag mötte min kusin Niclas upp oss för lunch på T.G.I.Fridays i Kungsan.

Hur kul som helst tyckte Olivia ;-)

Åt cheese- och baconburgare med med jack daniels glaze (gott!!).

Sebbe snodde först min sallad..

Uhhhh mamma, INTE gott!

.. och sen rök brödet 🙂

Du det häääär var grejer morsan, nom nom nom!!!

Annars går det väl sådäär med maten. Han älskar fortfarande sin (varma!) mjölkersättning över allt annat 🙂 Men gröt början han faktiskt få smak för oxå. Varenda matburk jag försökt med har jag dock fått spottad tillbaka rakt i ansiket med ett argt efterpruttande med den lilla munnen.

Börjar bli liiite trött på hamburgare nu. Åt på McD i tisdags, McD till lunch i onsdags, Fridays burgare till lunch i dag och Max Trippelcheese till middag precis nyss. Lite väl mycket även för en yunkfoodlover som jag 😉

Nu ska vi kika på Melancholia här. Kollar med ena ögat medan jag skriver och jag hänger inte med alls eller så är filmen bra konstig. Gissar faktiskt på det sista men ska ge den min fulla uppmärksamhet nu.

Ha en fin kväll!

Psssst, det är några återbud till helgens bloggfest i Malmö så nu finns några platser kvar för er som är sugna! Anmäl er på malmo@matplatsen.net/wordpress

 1. Molle80 skriver:

  Hej snäckan!
  Ville bara peppa dig lite angående Sebbes mat. Vår lillskutt är 9 månader och fram tills han var 7 månader totalvägrade han välling, gröt och mat/fruktpuré. Det enda han accepterade var ersättning. Vi fick tid hos en dietist som kontrollerade munnen på honom och kikade på honom när han ‘mumsade’ på en mack-bit. Allt var OK, hon peppade oss till att fortsätta men absolut inte truga. DAGEN EFTER släppte det! Vi valde burkar med lite större bitar och så fick han av vår mat (korv, makaroner etc). Jag har kommit på nu i efterhand att hans största dilemma var att där inte var något som helst motstånd i 4-6 månaders burkarna, han GILLAR bitar (att man inte räknade ut det själv.. jaja). Nu är han glupskt som aldrig förr, gillar den mesta maten, älskar välling och njuter av gröt/macka! Så det här släpper nog snart ska du se!
  Kram, och ha en trevlig helg i min hemstad, Malmö!

 2. Åh, det här med mat känner jag igen! Vår dotter är snart nio månader, och hon äter inte barnmat. Det ör BIG NO NO! Hon gillar ”vanlig mat”, så hon äter samma mat som vi. Äggröra till frukost, macka med leverpastej, fiskpinnar, köttsfärssås etc. Däremot gillar hon varken gröt eller välling, men jag har ändå lyckats sluta amma henne… Prova ge Sebbe er mat, det ör möjligt att han inte gillar barnmat helt enkelt!

  Är i Sthlm (Hammarby Sjöstad) denna helgen, så jag missar bloggträffen i Malmö, typiskt! Kram.

 3. MickisS skriver:

  Skönt att ni fick komma hem till slut! Trist att SJ skulle behöva leva upp till sitt dåliga rykte bara :/ Vi ska resa mellan sthlm – gbg med vår lilla tjej på 4 månader nästa vecka och har faktiskt valt att ta flyget istället, just för att det verkar så bökigt att resa med SJ när man behöver ha med sig vagn m.m.

  Nu till den egentliga anledningen till att jag ville lämna en liten kommentar 🙂 Ville bara tacka för receptet på dina supersmarriga saffransbullar…testade att göra dom idag och dom blev ju verkligen himmelskt goda!! Kommer garanterat att göra dessa fler gånger 😀
  Kram

 4. Den där burgaren såg riktigt god ut. Får jag nog allt testa nästa gång jag är i Sthlm, är ett litet hamburger-fan 😉

 5. Nazima skriver:

  Skönt att ni är väl hemma nu, dåligt tycker jag att de inte tillhandahåller nån micro på tåget, trodde faktiskt de hade det, tänk alla (som mig själv) som har en 1-2 åring som bara måste ha sin kvälls-morgonvälling 😉
  Gott med lunch på Fridays, men jag kan förstå att hamburgare inte är ditt förstahandsval när det gälelr lunch/middag de närmaste dagarna 😉
  Vi var på Fridays’ under senaste stockholmsbesöket med lilla familjen, lillprinsen var runt året då och det var ingen njutbar upplevelse för han krånglade en del med barnmatsburkarna så nån matro blev det inte, även om maten var super.

  Kul med bloggfesten, synd att det är i ”fel” stad, vet du om det kommer till Göteborg framöver???? isf är JAG på 🙂

  Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..