Inget heja SJ här inte!!!

På tåget. Släpat upp barn packning och vagn upp för trappan.. Helt svett. Sebbe tokhungrig. Tror ni det finns en micro att värma flaskan i på tåget??? Nej tyvärr säger konduktören och ser glad ut? En som INTE är glad är sebbe som vrålat en timma i sträck. Och en timma har vi kvar. Stackarn är i upplösningstillstånd. Och jag med. Släpade med mig barn och väskor och hittade en dryckesautomat där jag köpte en kopp te och försökte värma flaskan i som ett vattenbad. Men den j***a koppen var som ett snapsglas, flaskan gick inte ner en cm.. Så nu sitter vi här och grinar i kapp.

Världens längsta tågresa ever!!!

Synd, tågresan dit som gick så bra så jag tänkte peppa alla barnfamamljer att ge sig ut på äventtyr. Inte så sugen på det just nu.. Men vi överlever väl 😉

 1. Victoria! Jag har hittat årets julklapp till dig! På pappaprylar.se finns en nappflaska som värmer upp sig själv!

 2. Jag har köpt en termos, liten smidig på MAXI som jag enbart har till kokt varmt vatten. Håller varmen länge. Perfekt att ha med på lekplatser, i bilen och på tåg!

 3. Undrar hur de löste det på 1800 talet kan man undra? 🙂

 4. Stackare, vilket dilemma!!! Men kan han inte dricka vällingen kall så här i en nödsituation? Eller går inte det? Maximilian är inte knusslig han äter den i alla temperaturer men så är det också välling som är nr 1 i födoväg för den lilla killen 😉

  Hoppas allt löser sig!

  Kramar

  1. Nä det är det VÄRSTA han vet, hulkar och försöker kräkas 🙂 Försökte 113 ggr men han blev bara ledsnare och argare av det.. går icke. Varmt ska det va för den här lille killen 🙂

   kram

  1. Nazima skriver:

   Vi har en sådan, köpte den 2007 i New York, tror inte den hade kommit ut på den svenska marknaden då, men bra att den finns här nu. Nu drack inte vår dotter välling så vi har inte använt den till så mkt. annatä n värma barnmat med, men kasne borde ta fram den nu, eftersom sonen måste ha ljummen välling :-), men det är en superbra uppfinning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..