ANNONS

Stockholmo ♥

/

Minitripen till Sthlm bjöd även på dejt med Olivias första bästis och typ granne Livia ooch mamma Ullis..

Och där blev plötsligt Marie Aristocats den mest populära leksaken ever.. Olivia bad mig hälsa Tomten att hon önskar sig en. Så nu gör jag härmed det ;-)

Och det var besök på gudmor Lindas jobb:

Och finmiddag tillagad av kocken Karim (Lindas man):

Nämligen flankstek med Egentligen svampsås. :-)

.. med efterföljande övernattning. Där Olivia var piggast av alla. Som vanligt 🙂

Om nån undrar hur filmen var så kan jag ju säga att jag skrev även detta inlägg under tiden för filmen blev så seeeeg att enbart titta på. Googlade runt lite och den har fått en massa + här och där och beskrivs som svår, djup, smal och vacker, men nää. Inte min kopp te. Ger den + av 5 möjliga. För svår för min smak.

Nu, godnatt!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00