ANNONS

Taco el paco

/

Nyss hemkomna från födelsedagsfirande och tacobuffé hos mina föräldrar. Kidsen somnade redan i bilen så det var bara att hiva in dem i sina sängar. Skönt 😉

Nu springer jag runt och sistaminutenpackar. Dags att åka tåg i morgon bitti igen. 5-timmars tågresa framför mig, dock ensam utan barnvagn så det ska bli riktigt skönt. Bara jag inte somnar och missar att byta tåg som sist … 😉 Väl framme på perongen har jag nämligen dejt med goaste Åse!! 

Kul att ni är så många som kommer på bloggträffen!! Förstår att det är en bit att resa om man inte bor i närheten, men det kommer ju fler chanser på fler ställen runt om i Sverige! Lite nyfiken på var ni bor. Kan ni inte lämna en kommentar med ett hej och säga vilken stad ni bor i??

Jag börjar. Hejhej. Jag bor i Örebro 🙂

78
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00