Taco el paco

Nyss hemkomna från födelsedagsfirande och tacobuffé hos mina föräldrar. Kidsen somnade redan i bilen så det var bara att hiva in dem i sina sängar. Skönt 😉

Nu springer jag runt och sistaminutenpackar. Dags att åka tåg i morgon bitti igen. 5-timmars tågresa framför mig, dock ensam utan barnvagn så det ska bli riktigt skönt. Bara jag inte somnar och missar att byta tåg som sist … 😉 Väl framme på perongen har jag nämligen dejt med goaste Åse!! 

Kul att ni är så många som kommer på bloggträffen!! Förstår att det är en bit att resa om man inte bor i närheten, men det kommer ju fler chanser på fler ställen runt om i Sverige! Lite nyfiken på var ni bor. Kan ni inte lämna en kommentar med ett hej och säga vilken stad ni bor i??

Jag börjar. Hejhej. Jag bor i Örebro 🙂

 1. Jag är sent ute som vanligt men ”Hej, jag bor i Limhamn, ungefär 1 km från Fridhemsborg, där ni hade er bloggträff :)”

  Kram!

 2. betsy skriver:

  Jag är en av dina utlandsläsare – bor i Belgien

 3. bellen skriver:

  Hej hej!
  Jag bor i Mölndal, grannkommun till Göteborg

  Hoppas ni hade det trevligt i Malmö, hoppas nästa träff blir i Götet 😉

 4. Bellie skriver:

  Hej och tack för en underbar blogg!!! 🙂

  Gabriella heter jag, bor i Uddevalla med sambo och 2 (snart 3 (10 januari) barn 🙂

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..