Julklappstips

Roar mig med att klicka hem julklappar på nätet. Blev en julklapp till mig själv med, solglasögon från Odd Molly fyndade på Campadre till halva priset!!

20111126-095845.jpg

Massa bra kampanjer just nu och leverans innan jul!! Finns nåt för alla i familjen 🙂

 1. vilken modell valde ni? jag blev förtjust i just Viktoria!! 😉

 2. Hej Victoria! Tänkte kolla med dig om du tycker att man ska använda kräftost eller hummer & kräftost i kräftsoppan som du brukar göra. Såg att du testat båda. Vilket blir godast? Tänkte också kolla om man kan byta ut kräftstjärtarna mor räkor?Tack för en super inspirerande blogg,

  1. Jag gillar kräftosten bäst! Inte testat med räkor men det kan man säkert..

   Kram

 3. Hej! Har bara en liten fråga. När du visar upp munkklännigen från H&M så kan man skymta en underklänning(?). Tänkte bara höra var du har köpt den? 😀 kram

   1. Det va en grå mjukis-hood-klänning som va grå, som kom från H&M med luva. Det är så typiskt nu hittar jag inte bilden 🙁 Och så kunde man skymta en rosa(?) underklänning under denna klänning. Hoppas att du vet vilken jag menar, annars ska du tack ändå:)

    1. Var Det en poncho eller klänning? Var det klänning så är det nog en underklänning från halens du menar! (under ponchon var det en klänning från odd Molly)

     Kram

 4. God morgon 🙂
  Sitter här bland allt pynt inkl klädd gran, äter frukost och löser Melodikrysset samtidigt som jag gjort som dig, dvs klickat hem ett par solbrillor av samma märke. Så nu hoppas vi på ett riktigt solig sommar 🙂
  Däremot har jag ingen aning hur jag passar i dem, det får vi ta då 🙂
  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram

  1. Men huuuur härligt lät inte det där?!!! Vet inte hur jag passar i mina heller men kunde inte låta bli, de är ju sååå fina! Och man kan ju skicka tillbaka dem om de inte passar 😉

   Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..