ANNONS

På tåget.. Börjar nästan bli tjatigt :-)

/

Jahapp då sitter man och skumpar fram på tåget mot Malmö. Kändes sådär att åka hemifrån i ottan när hela lilla varma familjen låg nerbäddade i vår säng och hade mysmorgon framför Bolibompa. Men nu börjar jag piggna till och känner mig riktigt laddad..

20111126-080303.jpg

Men! Jag hittade aldrig nån klänning att ha på festen i kväll!! Så när jag kommer fram blir det en sväng ut på stan direkt. Är det några snälla Malmö-bor som kan tipsa om några bra affärer med lite festliga partyklänningar?!! Tack på förhand!!!

Nu blir det latte och en hög skvallertidningar här. Hej på en stund!

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00