På tåget.. Börjar nästan bli tjatigt :-)

Jahapp då sitter man och skumpar fram på tåget mot Malmö. Kändes sådär att åka hemifrån i ottan när hela lilla varma familjen låg nerbäddade i vår säng och hade mysmorgon framför Bolibompa. Men nu börjar jag piggna till och känner mig riktigt laddad..

20111126-080303.jpg

Men! Jag hittade aldrig nån klänning att ha på festen i kväll!! Så när jag kommer fram blir det en sväng ut på stan direkt. Är det några snälla Malmö-bor som kan tipsa om några bra affärer med lite festliga partyklänningar?!! Tack på förhand!!!

Nu blir det latte och en hög skvallertidningar här. Hej på en stund!

 1. Åh vilken fin halsduk vart har du köpt den? Tacksam för svar Med vänlig hälsning, Emma

 2. Hoppas du får en skön resa och härlig dag. Här är det packning och tvätt som står på schemat. Åker till Teneriffa i morgon 🙂 Har världens resbeber och är jätte nervös, ska flyga själv!!! <3 är redan där nere.

  Kram

 3. kajsa3 skriver:

  Sedan finns numera samma upplägg på Åhlens som har funnits i Stockholm ett tag. Där finns också en del kläder, ligger också i närheten av Gustav Adolfstorg. Och finns även en Zara butik på gågatan, mer mot Stortorget.

 4. kajsa3 skriver:

  http://www.factorymalmo.se/klader/klanning.html

  http://spirit-stores.com/varumarken/ (är osäker på utbudet)

  http://www.hansamalmo.se/index.php?page=butik&companyid=8696 Emelia af Malmö, andra vån

  Mot Gustav Adolfstorg ligger Hansa och i närheten Factory. Mitt emot Hansa finns Isa men jag tror de har sämre med festklänningar mer Odd Molly, Hunky Dory etc. I Hans finns även Marty men kan inte alls deras utbud. Är utflyttad från Malmö till landet vilket gör att man har lite sämre koll 😉 På gågaten, kanske 10-15 min promenad finns Spirit store men köpte själv en tröja där sist och minns inte riktigt om där fanns något festligt, troligtvis.

  Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..