ANNONS

På tåget snart eller??

/

Har väl inte undgått någon att det är stormvarning här nere. Sitter på stationen och väntar med spänning på om mitt tåg kommer.. Var och varannat tåg är försenat, inställt eller ersatt med buss. Håll tummarna är ni gulliga!! Och en extra tumme att det klaffar med tåget jag ska byta till halvvägs…

Bloggträffen i går var supermysig!! Mer om den senare. Och japp jag hittade en klänning i sista sekunden på ZARA!

20111127-124715.jpg

Syns ju inte här men bak var den djupt v-ringad med guldkedja hela vägen ner.

Mer bilder från träffen går att se inne hos Hannah och fler bilder kommer. Verkligen jättekul att träffa er!!!

Stor kram

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00