ANNONS

En julsaga

/

Har poppat denna jullåt hela dagen. Vet inte vad det är men jag har alltid varit svag för Håkan Hemlin (Nordman).

Och lite juligare har det blivit här hemma. Lyktor, ljusstakar, ljusslingor och pynt. Måste ta en sväng och köpa lite juliga växter. Älskar doften av hyacinter och ska man ha en amaryllis fin i jul måste man ju köpa den nu.

Kycklinglunchen blev ett enkelt i hopkok av kycklingfilé, inlagd grillad paprika, färsk broccoli, finhackad lök, några dl vispgrädde, salt, peppar och en gnutta socker (gör det där lilla extra för smaken i både paprika – och tomatbaserade rätter tycker jag!). Blev riktigt gott!!

Alldeles för mycket kolhydrater på sistonde så jag försöker hålla mig till lchf. Skippar potatis/pasta/ris/bröd i första hand, ja så där som jag oftast gör ni vet. Förutom när det kommer till fika 😉 Men jag ska försöka ligga lågt även där. Och julmusten…. gah, det här blir svårt det!

Båda barnen sover så nu smiter jag in i köket för lite egentid. *wrooom*

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00