ANNONS

Med sittdel

/

Godmorgon härliga måndag. Solen strålar från klarblå himmel och äntligen känner man sig vaken. När det är så där gråmulet och snön lyser med sin frånvaro så blir det ju liksom aldrig ljust och man går omkring halvsovandes hela dagarna. Nä, heja solen!!

Startade dagen med en barnvagnspromenix och snart är det dags för en till och hämta hem Olivia. Känns som man bara hinner fram och tillbaka de dagar hon går på förskolan.. (Lite nyfiken, det skiljer sig ju så åt i landet. Hur är det där ni bor?? Får syskonen gå 15 h på dagis om man är mammaledig eller hur är era regler?)

Vagnen laddad med sittdel, Sebbelutt och latte. :-)

Har bytt från liggdelen till sittdelen på vår JOOLZ och ingen är gladare än nyfikne Sebbelutten som vill se sig om i världen. Otroligt smidigt att man kan vinkla upp den helt och vända på den så voila har man en barnstol när man är ute och äter/fikar och slipper krångla med en sådan. Och smidig att köra så det nästan är löjligt.. 😉

Paprikakyckling står på menyn till lunch i dag. Återkommer om det blir gott 🙂 Men först och främst storstädning så jag kan få upp julpyntet sen. Har noll julkänsla just nu, det måste vi ändra på..

Kickar i gång en julskiva och tar fram dammvippan nu!

33
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00