Vinnande smörgåstårtan

Den vinnande smörgåstårtan (som vann med EN ynka röst över 2:an) blev smörgåstårta nr 24!!!

24

STORT GRATTIS!! Den var verkligen superfin och jag skulle nästan ge vad som helst för den just nu så sugen på smörgåstårta är jag 🙂

Maila mig dina uppgifter så kommer en liten överraskning på posten!

 1. lihasa skriver:

  Vad god den såg ut, kan man få receptet på den?? /Lisa

 2. Nämen ohhh va kul att jag vann !!! TACK alla som röstade på mitt bidrag !!!

 3. SaraL skriver:

  Trodde tårtan skulle vara originell 🙁
  Den som vann ser ju ut som en från butiken.

 4. Den ser verkligen läcker ut!!

  Victoria, en fråga: jag tyckte det verkade både kul och smart att göra saffransbullar i muffinsformarna (av någon anledning tycker jag just de bullarna ”flyter” ut med än vanliga bullar!?), men tyckte du att de blev färdiggräddade rakt igenom och inte degiga? Ändrade du ugnstemperaturen eller tiden något? Tänkte testa att göra minibullar i min minimuffinsplåt! 🙂 F.ö. så var jag nyligen i USA och hittade ”grease-proof”-muffins/cupcakeformar som du efterfrågade, hoppas du hittat några bra här hemma.

  1. Ändrade Ingenting och tycker de blir färdiggräddade men på gränsen till lite degiga. Jag gillar dock degiga!!! Men gör man inte det får man kanske lägga på nån minut.

   Kram

   1. Ok. tack. Lite deg-kladdiga är ju gott! Ska testa, bra idé! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..