Vinnande smörgåstårtan

Den vinnande smörgåstårtan (som vann med EN ynka röst över 2:an) blev smörgåstårta nr 24!!!

24

STORT GRATTIS!! Den var verkligen superfin och jag skulle nästan ge vad som helst för den just nu så sugen på smörgåstårta är jag 🙂

Maila mig dina uppgifter så kommer en liten överraskning på posten!

 1. Grattis! En läckerbit. Jag blir också sugen på smörgåstårta nu, det blir definitivt en bit nästa vecka när jag är i Sverige. Mumma! kram towe.

 2. hejsan Vickan …

  Hoppas Hoppas du hinner hjälpa mig ..

  På torsdag ska jag ha tjejträff här hemma och har bestämt mig att jag ska göra dina Delize alla romagnola … menar du ”dolmino” pastasås och kelda beachamel ??? Vilken tycker du blir godast ..det finns ju en uppsjö med olika sorter , ( och jag har lite svårt för sådana färdiga sorter men känner att det ska vara smidigt att göra ..så jag tänkte att jag kan ju fråga den bästa av alla matbloggare ) :)))

  1. Jag har gjort denna rätt 2 ggr sen Victoria tipsade om receptet. Jag rekommenderar dig att göra egen tomatsås och bechamelsås. Tomatsåsen tar lite tid men kan ju förberedas dagen innan. Jag använde mig av detta recept: http://www.tasteline.com/Recept/Den_optimala_tomatsasen

   Blev sååå gott! Osten som Victoria använde i sitt recept tyckte jag var något stark, konstig smak så sist jag gjorde använde jag cheddarost. Mycket gott!!!

   Kan verkligen tipsa om detta recept, en ny favorit här hemma!

   Tack Victoria 🙂

  2. Jag har ingen särskild favorit vad gäller tomatsås, brukar använda olika. Vad gäller bechamell kör jag med knorr, men man gör ju faktiskt egen ganska lätt med 😉

   Kram

 3. Åh gud vad gott det ser ut!!!! Måste lära mig att göra en sån smörgåstårta, bor i England och här finns det ju inte smörgåstårtor så man kanske kan impa på nån med att göra en….

 4. Den ser verkligen läcker ut!!

  Victoria, en fråga: jag tyckte det verkade både kul och smart att göra saffransbullar i muffinsformarna (av någon anledning tycker jag just de bullarna ”flyter” ut med än vanliga bullar!?), men tyckte du att de blev färdiggräddade rakt igenom och inte degiga? Ändrade du ugnstemperaturen eller tiden något? Tänkte testa att göra minibullar i min minimuffinsplåt! 🙂 F.ö. så var jag nyligen i USA och hittade ”grease-proof”-muffins/cupcakeformar som du efterfrågade, hoppas du hittat några bra här hemma.

  1. Ändrade Ingenting och tycker de blir färdiggräddade men på gränsen till lite degiga. Jag gillar dock degiga!!! Men gör man inte det får man kanske lägga på nån minut.

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..