ANNONS

Julhelgen på Görväln

/

Helgen på Görvälnsslott var fantastiskt mysig! Vi njöt av fin miljö, god mat,  god dryck, trevligt sällskap, fantaaaaaastiska sängar och god nattsömn, hotellfrukost och avkoppling. Rekomenderar verkligen ett besök i den här fina miljön. Kände mig som en prinsessa! Det enda som saknades var snön!! 😉

Vi åkte upp med grannarna Stina & Johan men mötte även upp goa skåningarna Åse & Daniel på slottet. Avjnöt en mysig afternoon tea med söta små snittar, ostar, scones och gottebord med ett glas Cava. På kvällen hade vi julklappslotteri (älskar sånt!!) innan maten och sen gick vi och åt julbord så magarna stod i 8 hörn. En och annan snapsvisa senare och ett stort gottefat rikare flyttade vi in i en liten salong där vi satt och pratade och drack goda drinkar fram på småtimmarna. Slottsfrukost efter en god natts sömn (aldrig sovit i så skön säng nånsin!!) och sen bar det av hemmåt igen med laddade batterier.

Myspys!!

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00