Julhelgen på Görväln


Warning: Illegal string offset 'ids' in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/shortcode-gallery.php on line 71

Helgen på Görvälnsslott var fantastiskt mysig! Vi njöt av fin miljö, god mat,  god dryck, trevligt sällskap, fantaaaaaastiska sängar och god nattsömn, hotellfrukost och avkoppling. Rekomenderar verkligen ett besök i den här fina miljön. Kände mig som en prinsessa! Det enda som saknades var snön!! 😉

Vi åkte upp med grannarna Stina & Johan men mötte även upp goa skåningarna Åse & Daniel på slottet. Avjnöt en mysig afternoon tea med söta små snittar, ostar, scones och gottebord med ett glas Cava. På kvällen hade vi julklappslotteri (älskar sånt!!) innan maten och sen gick vi och åt julbord så magarna stod i 8 hörn. En och annan snapsvisa senare och ett stort gottefat rikare flyttade vi in i en liten salong där vi satt och pratade och drack goda drinkar fram på småtimmarna. Slottsfrukost efter en god natts sömn (aldrig sovit i så skön säng nånsin!!) och sen bar det av hemmåt igen med laddade batterier.

Myspys!!

 1. Vilka fantastiska bilder. Kan tro at ni haft det toppen.

  Kram jessica/Kungsbacka

 2. Vad härligt det ser ut! Skönt att vara utvilad!

 3. Men vilken helg! Älskar när det mest handlar om att äta. 😉 Maten ser verkligen fantastisk ut! Var på julbord på Karlsunds herrgård i lördags och det kan jag verkligen rekommendera. Massor med olika rätter (mycket sill, lax och kallskuret- mums!) och ljuvligt gott allting. Dessertbordet kunde ha varit liiite större men klart godkänt. Så ett litet tips om ni vill äta julbord på hemmaplan nån gång. 🙂

 4. asaohl skriver:

  Var ni på görvälns slott i Järfälla, dvs mina hemkvarter, där som filmen Ondskan spelades in. Hur kom det sig att ni åkte dit?
  Där är iaf jättefint, promenerat, orienterat (i skolan), och löptränat mycket i de omgivningarna i mina dar.
  //Åsa

 5. Hea skriver:

  Vad härligt och mysigt det verkar. Jag tror nog att det blir en romantisk slottshelg i julklapp till maken i år : )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..