Brud i vitt :)

Sitter och letar nyårsmat och har kokböcker utspridda över hela golvet. Men tror jag bestämt mig för en klassiker. (vår lott i 5-rättersmenyn är desserten). Vad får ni se då 😉

I kväll ska vi åka och storhandla. Tjoho!! Ätit julrester och skrapat ur frysen så länge nu så det står mig upp i halsen. Här ska bunkras fräsch sallad, frukt och bär, fisk och kött!! Och precis som många längtar jag efter bättre matvanor (lchf!) efter nyår. Men en sak i taget 🙂

En djupdykning i frysen resulterade i lättpanerad rödspätta till lunch. Med en klick skagenröra och lite lime. Helt ok trots allt.

Har plockat undan julen så smått här hemma men det känns så konstigt när vintern inte ens har kommit än. Eller blir det ingen mer snö tro? Jag har ju inte hunnit inviga min fina vita vinterjacka som kom i grattistillbröllopetpresent från Röhnisch sportswear. *tack snälla ni!!! *

Älskar den!! Men ska nog inte bära mina leriga barn i den ;)

pssst) Många som söker bakåt i arkivet har upptäckt att bilderna i gamla inläggen inte syns längre. Håll ut, det är snart åtgärdat!

 1. ulliew skriver:

  Va fin du är!!
  underbar jacka blir nog lite avis hihi nej inte så bra med leriga små barn men fin vill man ju va i bland såå

  ha en mysig fredag KRAMIZ ullie

 2. ja snälla tipsa om nån god nyårsmeny tror jag ska göra pannacottan ialla fall,mums.

 3. by Liha skriver:

  Hej!
  Vi har gjort en speciell lchf-flik i vår webbutik, http://www.plushalsa.se, för att underlätta vid inköp av lchf-produkter. Välkommen in dit efter nyår ;-)!

  Kram Lindha

 4. FilMa skriver:

  Jag ska nog också plocka bort lite i morgon som tomtar och sånt. Det är barnen som har ”pyntat” här hemma så det står tomtar på lite väl konstiga ställen då det var karn som lovade dom det trots att det ”kliade i mina fingrar”. Jag vill ha det på mitt vis precis som med granen.
  Supersnygg jacka:) Jag slog till på en vit jacka jag med nu till vintern och är sååå nöjd. Mina barn är lite äldre än dina då jag varken behöver bära eller hjälpa dom in i bilen då dom kan sätta på sig bälte själva. Bilen är ju inte ren jämt liksom;). Vi bytte faktiskt bil för ett år sedan pga att dom inte kom åt att sätta på sig bälte själva då det var för trångt i v 50in så nu kör vi men 70ian igen då den är bredare. Varför behöva vika sig dubbelt flera gånger om dan om man inte behöver.

  Gott nytt år. Vi kör nog på varmrätten som ni hade förra året. Oxfilen ligger och väntar i frysen.

 5. Ankim skriver:

  Vi har också börjat röja bort julen och på nyårsdagen brukar allt vara borta, julen är ju liksom över. Tycker det är så skönt, men så tar vi ju fram julsakerna tidigt också…
  Även maten går i helt andra spår, pasta med fräsch laxsås igår och idag blir det en frisk citrussallad till köttet, så härligt med andra smaker!

  God fortsättning till dej.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..