Brud i vitt :)

Sitter och letar nyårsmat och har kokböcker utspridda över hela golvet. Men tror jag bestämt mig för en klassiker. (vår lott i 5-rättersmenyn är desserten). Vad får ni se då 😉

I kväll ska vi åka och storhandla. Tjoho!! Ätit julrester och skrapat ur frysen så länge nu så det står mig upp i halsen. Här ska bunkras fräsch sallad, frukt och bär, fisk och kött!! Och precis som många längtar jag efter bättre matvanor (lchf!) efter nyår. Men en sak i taget 🙂

En djupdykning i frysen resulterade i lättpanerad rödspätta till lunch. Med en klick skagenröra och lite lime. Helt ok trots allt.

Har plockat undan julen så smått här hemma men det känns så konstigt när vintern inte ens har kommit än. Eller blir det ingen mer snö tro? Jag har ju inte hunnit inviga min fina vita vinterjacka som kom i grattistillbröllopetpresent från Röhnisch sportswear. *tack snälla ni!!! *

Älskar den!! Men ska nog inte bära mina leriga barn i den ;)

pssst) Många som söker bakåt i arkivet har upptäckt att bilderna i gamla inläggen inte syns längre. Håll ut, det är snart åtgärdat!

 1. Kortet du har på datorn på hela familjen från bröllopet var nog det finaste jag sett..Vilken vacker familj ni är!!!

  I jul var jag nere hos mina föäldrar i Båstad, och då var jag på julrean där. (def. ingen vinterstad (by) kan jag lova..;) Men där finns en 2 våningsbutik som heter Märkesbutiken, super bra butik och där rear de ut bl.a Odd Molly, 50 % varje vinter, och sen sommar. Hör efter däär om de har det du letar efter och se om de kan skicka hem det till dig. Det sjukt bra rea, massor av modeller i alla märken de rear ut.

  Lycka till & god fortsättning! kram Malinapralina

 2. Hej finaste brud! Blev lite förvånad att du som älskar julen så mycket redan plockar undan den, vad slänger du ut? gran och allt nu?
  Själv låter jag oftast allt vara kvar till trettonhelgen och ha allt undanstädat till dotterns födelsedag 12/1.
  En helt annan fråga – du är inte sugen på att bli mörkhårig igen? tycker du är väldigt fin i det! (du är fin även ljushårig).
  Ha en toppenbra nyår och ett riktigt gott nytt år önskar jag dig och hela din familj.
  Kram Ulrika

  1. Jag älskar julen fram till julafton!!! Sen är jag trött på det 🙂 Men granen får stå kvar över nyår, det är tomtar och annat pynt jag plockar bort.

   Inte sugen på att bli mörk i år faktiskt, jag vet hur snabbt jag ångrar mig och vad svårt det är att bli blond igen 😉

   kram och gott nytt år tillbaka!!!

 3. Vi har också börjat röja bort julen och på nyårsdagen brukar allt vara borta, julen är ju liksom över. Tycker det är så skönt, men så tar vi ju fram julsakerna tidigt också…
  Även maten går i helt andra spår, pasta med fräsch laxsås igår och idag blir det en frisk citrussallad till köttet, så härligt med andra smaker!

  God fortsättning till dej.

 4. Jag ska nog också plocka bort lite i morgon som tomtar och sånt. Det är barnen som har ”pyntat” här hemma så det står tomtar på lite väl konstiga ställen då det var karn som lovade dom det trots att det ”kliade i mina fingrar”. Jag vill ha det på mitt vis precis som med granen.
  Supersnygg jacka:) Jag slog till på en vit jacka jag med nu till vintern och är sååå nöjd. Mina barn är lite äldre än dina då jag varken behöver bära eller hjälpa dom in i bilen då dom kan sätta på sig bälte själva. Bilen är ju inte ren jämt liksom;). Vi bytte faktiskt bil för ett år sedan pga att dom inte kom åt att sätta på sig bälte själva då det var för trångt i v 50in så nu kör vi men 70ian igen då den är bredare. Varför behöva vika sig dubbelt flera gånger om dan om man inte behöver.

  Gott nytt år. Vi kör nog på varmrätten som ni hade förra året. Oxfilen ligger och väntar i frysen.

 5. Va fin du är!!
  underbar jacka blir nog lite avis hihi nej inte så bra med leriga små barn men fin vill man ju va i bland såå

  ha en mysig fredag KRAMIZ ullie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..