Mer hoppsasteg åt folket!

Och där var julen slut.. Olivia var taggad för julgransplundring till tusen och klädde på sig ytterkläderna flera timmar innan vi for! Väl på plats hittade hon en ny kompis på mindre än en minut och sen var det glada hoppsasteg över hela salen.

Man kör hoppsasteg alldeles för sällan som vuxen.. Why?? Man blir ju glad i hela kroppen. Minns känslan!

Det var trollkarl med show och ballongfigurer, fiskdamm med leksaker, dans kring granen, fikabuffe med så många tårtor så man knappt kunde räkna dem och tillsist besök av tomten och en enorm godispåse.

Sebbe tyckte det hela var så spännande så han vägrade ta en em-tuppis..

Vem vill sova när man kan tugga på sin tandborste och kika på 100 små vildar som springer runt? Nä just det!

 Kidsen sover änligen nu och snart jag med tror jag. Micke har satt på nån livsviktigfotbollsmatch som man tydligen måste se annars går jorden under, zzzzzZZ. Hyrde ett gäng filmer men bara i blueray, annars hade jag tagit laptopen med mig i sängen och kikat på en.

Super 8 såg vi i går. Inget vidare. Får + av 5 i betyg.

Får kika ikapp mig på Stjärnorna på slottet på svtplay istället. Riktigt kul program och ännu roligare när man varit där själv!

Godnatt på er!

 1. Cissile skriver:

  ”Love,Wedding Marriage”, låter som en film som jag skulle gilla 😉
  Var den bra?

 2. mediz skriver:

  Åh vad roligt att du skriver om hoppsa-stegen… Jag måste säga att jag brukar göra detta med min dotter. Det är så sjukligt roligt och livar alltid upp min dag. Jag får infall ibland, och det kvittar om jag så är på en gågata mitt i stan. DÅ hoppsar vi runt lite tillsammans…. Och det livar upp hela dagen. Även om det kan tyckas se lite märkligt ut i andras ögon. Men mer hoppsa-steg åt folket.. =)

 3. stinaD skriver:

  Tror att HP får flest plus, för Love Wedding lämnade inget bestående minne (för mig iaf) 😉
  Kram!

 4. Håller med dig ang. Super 8, tar gärna emot ett uttalande om Love Wedding Marriage när du sett den.

 5. Hej, vi firar 2-årig bröllopsdag om två veckor och med en liten bebis så ska den firas här hemma. Jag skulle vilja fråga dig om tips till en 3-rätters. Jag är öppen för allt!
  Tack för en inspirerande blogg!

  1. Jag har en massa tips under kategorin ”menyer”, kika där!

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..