ANNONS

En sån dag..

/

Asch det gick ju inget vidare, blodtrycket var ännu högre i dag.. Nån mer som fått högt blodtryck under graviditeten? Har det gett med sig tillslut? Lågkolhydratskost (!!) ska tydligen vara bra för att sänka ett högt blodtryck, liksom gå ner i vikt, sluta röka, inte dricka för mycket alkohol, sluta stressa, motionera och dra ner på salt & lakrits. Sömn och vila sänker ju blodtrycket, jotack.. Lättare sagt än gjort som småbarnsmamma. Googlade vad som är farligt med högt blodtryck och förutom de vanliga hjärt & njursjukdommarna kan man få Fönstertittarsjuka. Hahah va? Grannarna får passa sig 🙂

Äh nog om tråkigheter för nu. Ska svänga i hop nya favorit-snabblunchen. Färdiggrillad kyckling med gräddstuvad vitkål. Låter det inte gott? Det är det, jag lovar!!

Skär vitkål i mindre bitar och fräs i smör en stund. Häll på grädde och låt puttra in så vitkålen blir mjuk och krämig. Smaksätt med salt. Muuums så gott!!

Snart dax att hämta skruttan på förskolan. Ska se om vi inte kan bädda ner oss med täcken i soffan mitt på blanka dan och se nån Disneyfilm när vi kommer hem. En sån dag. Ett sånt väder. En så trött mamma.

Puss & kram på er!

27
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00