ANNONS

Morgon stund har guld…?

/

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott! Här var väl rekordet en timma i sträck 😉 men det är ju synd att låta det förstöra hela dagen. Det är så lätt att vara grinig och på dåligt humör och gnälla över hur trööööött man är och hur syyyynd det är om en och vara avundsjuk (och rent av missunsam!) på alla som sover gott om nätterna. Men vad blir bättre av det? Nä nu gaskar jag upp mig… (lättare sagt än gjort i bland dock)

Fick frågor om tallriken med tonfisksallad. Det är dessa oyster skålar (mellanstrl) från Mateus! (julklapp från svärföräldrarna). Perfekt storlek för sallader!!

Om 20 min ska alla vara påklädda, torra, mätta, instuvade i bilen med packning, vagn och ytterkläder. Vad tror ni om det? Olivia till föskolan några timmar ochh jag och Sebbis till vårdcentralen och kolla blodtrycket. Ska passa på att köpa något att smörja in han storra små röda kinder med oxå. Fick en massa bra tips på FB men ni kanske har ännu fler?

Julklappskudde (Lexington) från mamma & pappa pryder nu soffan. Har laddat upp med en massa vårkuddar där, ska visa er om jag hinner städa ;)

 Tror jag ska pigga upp mig med lite blommor i dag. Det brukar göra susen. Och lite god mat..

Hörs lite senare!

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00