Sista Harry Potter, oliiiiidligt spännande!!!

Tack för alla goa kommentarer och för att ni delar med er av era erfarenheter!

Vi har precis ätit hemgjord kebab här. Eller ja köttet är ju färdigt men köpt i matbutik. Bara att värma/steka på och servera som man vill. Vi gjorde kebabsallad på kycklingköttet (finns även nötkött) med sallad till och goda såser. Smaskigt! (märket heter Simsalabim, hittade dessa på Coop Forum Örebro)

Nu ska vi kika på allra sista Harry Potter, spännande värre. Har faktiskt lyckats att inte få reda på vem som dör, så berätta inte!! 🙂 Får väl se om jag orkar hålla mig vaken bara..

Ha en fin kväll!

 1. Jag får väl säga som min svåger alltid säger: ”det är betjänten som är mördaren” 😉 Jag älskar Harry Potter böckerna men jag avskyr film 3-8 . Hoppas du gillade filmen. 🙂

 2. Lillamy skriver:

  Vi har aldrig sett dem i en följd, så det känns som att vi borde titta om från början. Jag somnar dessvärre ALLTID på Harry Potter!!! Otroligt sövande… vet inte vad det är. Tror att det är för att det är en saga, blir liksom en myskänsla som gör mig trött 😉
  Men jag ska ge dem en chans till, så avslöja inte vem som dör! 😉
  kram kram

 3. Ankim skriver:

  Ohhh, då har lite spänning framför dej! Vi har följt alla filmerna på bio tillsammans med syrrans son sen han var 13 år, så den sista filmen såg vi alltså förra året då han var 26, en så mysig tradition!
  Vi hyrde också 3 filmer igån, bl.a Brides maids som var den roligaste vi sett på väldigt länge! Super 8 hade vi tänkt ta men de var uthyrda alla, så den får det bli nästa gång.

 4. rudolf skriver:

  Ar det kebabkottet Halal slaktat??

 5. Carla skriver:

  Kram på dig!! Det är tufft med jobbiga dagar, men hoppas verkligen att det blir bättre snart!!

  Många kramar till dig och familjen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..