Midvintermörker med en doft av sommar

Det är så mörkt om mornarna så man tror man gått upp mitt i natten. Det har man väl iof nästan när Sebbe envisas med att vakna långt innan 06.00 😉 men ändå. När vi tassat ner och ätit frukost är det timmar tills de ljusnar.

Denna morgon fögyller vi med nytt doftljus med doft av vattenmelon. Luktar uuuuunderbart! När det gäller doftljus får man faktiskt vad man betalar för. Satsa hellre på ett lite dyrare, de både luktar godare och brinner längre. Dessutom älskar jag den lyxiga känslan!!

De lugna mornarna med tända ljus nerbäddade i soffan medan Sebbe sitter på sin filt och leker med sina leksaker medan vi äter frukost är historia.. Han for runt som en propeller och vänder man ryggen till är han inte kvar i samma rum längre. Kör nån snygg krypstil med ena benen rätt ut som ett roder.

Den lille morgonpigge är inte längre så pigg så det är nog dags för en tidig fm-tuppis nu. Och medan han sover ska Olivia och jag fortsätta vårt projekt 7 sorters kakor. Hittills är vi uppe i 2 🙂

Längtar tills man kan ta skarpa foton utan blixt!

Goaste leksaken. En mobiltelefon som man kan spela in meddelanden på, vilket Olivia gör till Sebbe lite då och då alldeles själv. När man trycker på knappen just nu säger den ” Hej Sebastian det är storasyster som älskar dig min finaste bebis i världen, puss och hjärta”

Naaaaw ♥

I går sa den ” Hej Sebastian det är Oliiiivia, jag bestämmer över dig, mohahaha! ” Haha 😉

 1. Anna G skriver:

  Ah! Jag köpte för första gången ett doftljus från just Durance igår! Fint, enkelt och lyxigt 🙂 Upplevde att det doftade meeeeer än Yankee Candles?! Krya på er!
  Kraaam

 2. Hej Victoria!

  Hoppas allt är bra med dig. Tycker det är bra att du pausar här ifrån om du inte mår bra. Du får pausa när du vill såklart 🙂 Jag blir så orolig bara. Kraaam!

  Tänker på dig <3

  All kärlek <3

 3. elut skriver:

  Blir också lite orolig, inte likt dig att ta små bloggpauser….
  Hoppas att du/ni mår bra och att du bara har fullt upp!

  Kram Elin

  1. Camme skriver:

   Om du har facebook så kan du kolla Matplatsen där, Victoria gör inlägg där dagligen.

 4. Hej.
  Blir alltid lite orolig då du eller nån annan av er inte gör nåt inlägg på några dagar. Mår ni bra?
  Här trodde jag sjukstugan var slut, men så kom lilltjejen in i morse och sa att hon hade ont i halsen varpå hon i nästa sek. kräks – Hua! Hon har precis haft feber och varit sjuk och så nu magsjuka på det, är lite orolig då hon är så liten/tunn och inte ätit mycket de senaste tre dagarna.
  Det blir nu lugn dag här hemma, kanske kör det planerade bullbaket om nu det är smart när man har denna sjuka i huset.
  Hur har det gått för er med kakbaket?
  Kram Ulrika

 5. Har du sett att de har 50% rea på oddmolly.se?

  Hoppas att du snart får sova! vi började kura vår 1,5 åring med anna wahlgrens sova hela natten innan jul, nu sover hon som en stock trots förkylning och hosta! tar ett tag innan allt sätter sig men det är kanon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..