ANNONS

Midvintermörker med en doft av sommar

/

Det är så mörkt om mornarna så man tror man gått upp mitt i natten. Det har man väl iof nästan när Sebbe envisas med att vakna långt innan 06.00 😉 men ändå. När vi tassat ner och ätit frukost är det timmar tills de ljusnar.

Denna morgon fögyller vi med nytt doftljus med doft av vattenmelon. Luktar uuuuunderbart! När det gäller doftljus får man faktiskt vad man betalar för. Satsa hellre på ett lite dyrare, de både luktar godare och brinner längre. Dessutom älskar jag den lyxiga känslan!!

De lugna mornarna med tända ljus nerbäddade i soffan medan Sebbe sitter på sin filt och leker med sina leksaker medan vi äter frukost är historia.. Han for runt som en propeller och vänder man ryggen till är han inte kvar i samma rum längre. Kör nån snygg krypstil med ena benen rätt ut som ett roder.

Den lille morgonpigge är inte längre så pigg så det är nog dags för en tidig fm-tuppis nu. Och medan han sover ska Olivia och jag fortsätta vårt projekt 7 sorters kakor. Hittills är vi uppe i 2 🙂

Längtar tills man kan ta skarpa foton utan blixt!

Goaste leksaken. En mobiltelefon som man kan spela in meddelanden på, vilket Olivia gör till Sebbe lite då och då alldeles själv. När man trycker på knappen just nu säger den ” Hej Sebastian det är storasyster som älskar dig min finaste bebis i världen, puss och hjärta”

Naaaaw ♥

I går sa den ” Hej Sebastian det är Oliiiivia, jag bestämmer över dig, mohahaha! ” Haha 😉

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00