Change of plans..

Vad pysslar ni med en härlig lördag som denna? Vi hade planer.. Vi hade fixat barnvakt och bokat restaurang och skulle gå ut och äta gott och fira en månad som gifta. Men det blev ju inget med det. I stället sitter vi hela familjen i pyjamas och inväntar McDonaldsleverans 😀 Jaja, vad är väl en bal på slottet…. 😉

En månad exakt var det i tisdags (17:e) och vi firade faktiskt lite redan då med blommor och biobesök. Såg Sherlock Holmes 2 och den var suuuuperbra!! Starka + + + + av 5.

Älskar denna färg på rosor, ljust limegröna och gammelrosa i mitten!

Kallas det något, en månad som gifta? Eller är det bara årsvis man döper dem? Bomull, gräs, järn etc…

Tårdrypande läsning i senaste Mama - vad är väl en sketen magsjuka mot alla hemska sjukdomar som finns :(

Och ja jag veeet att ni vill se bilder från bröllopet, tro mig det vill jag med 🙂 I slutet av veckan som kommer får vi dem äntligen! Då ni. Ni kommer be mig sluta visa bilder från bröllopet tillslut 😉

Hyrfilmerna vi hyrde? Jo; Super 8 1/5, Harry Potter 3/5 och Love, Wedding, Marriage 0/5 (usel!). Kom gärna med tips på några bra filmer om ni har!

Nu McD, muuuuums!

 1. Vad roligt med lite nya tips på filmer!
  Jag gillar lite ”action” och senast vi tittade på en bra film var nog ”X-men First Class” och ”pirates of the …4”. Man behöver inte tänka så mycket utan bara hänga med 😉
  En film som jag har sett flera gånger är ”Walk the line” – filmen om Jhonny Cash. Åh, den är så bra!! Gråter några tårar varenda gång!
  Se däremot inte Bridesmaids för den såg jag igår och den var inte alls rolig… Jägarna 2 ligger och väntar att få tittas på någon kväll i sambons närhet.

 2. Hej! Här kommer några filmtips.

  The Notebook, Dagboken.

  En mycket vacker film…The Last Song är en amerikansk dramafilm regisserad Julie Anne Robinson och är baserad på Nicholas Sparks novell med samma namn.

  Kärleksbrev (originaltitel: Message in a Bottle), är en amerikansk romantisk dramafilm från 1999 med Kevin Costner och Robin Wright Penn. Baserad på Nicholas Sparks bok med samma namn.

  Trevlig filmkväll.

  //Anna-Lena

 3. Adirf skriver:

  Skönt att magsjuka oftast inte håller i sig så länge, men ändå… jobbigt att vara sjuk. Jag kan tipsa om Water for Elephants. Såg den förra helgen och den var bra!

  1. Den har jag sett och kan också varmt rekomendera!!!!

   kram

 4. Simon och Ekarna, helt fantastisk. Den går iof på bio fortfarande…men den måste ses!

 5. elovea skriver:

  Jag har 2 filmer som vi verkligen gillat, den ena heter The Prestige. Den andra heter Source code.
  Så dom borde ni se !
  Hoppas ni får en riktigt bra kväll.

  1. Source code såg vi häromdan och gillade verkligen!!! The Prestige har jag inte sett men ska genast kolla upp. Tack för tips!

   kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..