ANNONS

Namnsdagskillen & frågestund

/

Nybadade barn ska strax lägga sig för natten. Sen ett par (efterlängtade) timmar lugn och ro nerbäddade i soffan för trötta föräldrarna. Lovely!

Trodde ni magsjuka får Sebbe på dåligt humör? Icke! Goa glada unge!! ♥

Lille Sebbelutten hade sin allra första namnsdag i går! ♥ Inte mycket till firande av den dessvärre.. (ja jag tycker man ska fira namnsdagar, jag firar allt man kan!! 🙂 ) Låg och dåsade illamående med en blöt handduk över huvudet, då hör jag hur Olivia tassar fram till Sebbe:

– Seeeeebbe det är din namnsdag men jag är huuuk så jag kan inte åka och köpa nåt till dig så du får min älskade pingvin.

Och så gav hon honom sin gosepingvin som han inte får peta på annars. Gullunge!! ♥

Ska kika igenom mailen som halkat efter på bara några dar här. Jag läser ALLT ska ni veta, men oftast i bilköer, i kassan, medan jag nattar barn, badar barn, lagar mat etc så jag kan inte svara på stört utan tänker att det där svarar jag på sen och så hinns det inte med och glöms bort i vardagskarusellen. Inte meningen att vara otrevlig så maila gärna igen om ni inte fått svar på era frågor, eller ställ en fråga till detta inlägg så försöker jag svara på alla under veckan. Bara att fråga på.

Gokväll!

54
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00