Namnsdagskillen & frågestund

Nybadade barn ska strax lägga sig för natten. Sen ett par (efterlängtade) timmar lugn och ro nerbäddade i soffan för trötta föräldrarna. Lovely!

Trodde ni magsjuka får Sebbe på dåligt humör? Icke! Goa glada unge!! ♥

Lille Sebbelutten hade sin allra första namnsdag i går! ♥ Inte mycket till firande av den dessvärre.. (ja jag tycker man ska fira namnsdagar, jag firar allt man kan!! 🙂 ) Låg och dåsade illamående med en blöt handduk över huvudet, då hör jag hur Olivia tassar fram till Sebbe:

– Seeeeebbe det är din namnsdag men jag är huuuk så jag kan inte åka och köpa nåt till dig så du får min älskade pingvin.

Och så gav hon honom sin gosepingvin som han inte får peta på annars. Gullunge!! ♥

Ska kika igenom mailen som halkat efter på bara några dar här. Jag läser ALLT ska ni veta, men oftast i bilköer, i kassan, medan jag nattar barn, badar barn, lagar mat etc så jag kan inte svara på stört utan tänker att det där svarar jag på sen och så hinns det inte med och glöms bort i vardagskarusellen. Inte meningen att vara otrevlig så maila gärna igen om ni inte fått svar på era frågor, eller ställ en fråga till detta inlägg så försöker jag svara på alla under veckan. Bara att fråga på.

Gokväll!

 1. skrotan skriver:

  Kom på en sak som jag undrar, du som har erfarenhet av Odd Molly kläder, jag undrar då hur dessa är i storlekar? Jag äger inte ett enda plagg av den anledning att jag inte vågat nätshoppat någon då de är för dyra i butik enligt mig. Jag är en 36, kan även ha 34 om mer stretch o även 38 om d ska sitta lite oversize. Sen kan jag tillägga att ja är en träningsbrutta som gillar muskler, därav större armar än vanliga tjejjor o ja är så rädd att OM kläder saknar helt stretch eller helt enkelt är alldeles för små i armarna. Om du förstår?

  Tack på förhand!!!

  Kram 🙂

 2. Hej Victoria!
  Mailade dig för någon vecka sedan om din fina Odd Milly tunika du hade på Sebbes dop.
  Hoppades på att du kanske inte använder den och kanske skulle vilja sälja den till mig. 🙂 Tycker den är så fin och har letat lääänge efter den.
  Kram Jenny

  1. hej!! Just ja, det minns jag 🙂 dessvärre älskar jag den!!!! men jag tyckte jag såg den på rea i nån webbutik som hade äldre mollysar kvar. ska se om jag kan hitta den..

   kram

    1. Oj! Vilket snabbt svar! Tack! 🙂
     En nolla blir nog svår. 1a eller 2a hade varit perfekt. Tror iofs att du är lite mindre än mig.. Vilken storlek har du i din? Vet du vad tunikan heter så kan jag leta lite lättare 🙂
     Blir jätteglad om du hittar sidan igen. Rea eller inte 😉

     1. Haha.. Om jag hade klickat på länken innan jag skrev hade jag ju fått fram namnet på tunikan .. 😉

     1. Den heter Odd Molly Alchemistry Dress (white). Jag har strl 1 i min, den är ganska rymlig men jag skulle nogn inte kunna ha en mindre. Jag har strl 36 eller S annars.

      Lycka till!!

 3. Godmorgon, middag kanske? 😀

  Jag tycker ju att ditt Mateusporslin är sååå fint! Vet du någon webshop som säljer det? Har nämligen inte sett det någonstans i någon butik här i Skåne. Är så sugen på att köpa något i serien fast att skåpen redan är knökfulla härhemma! 😀

  Ha en bra dag!/Åsa

   1. Lännamöbler har jag med beställt från!!

 4. Vilka bloggare följer du?
  Kan du rekommendera några bra nätbutiker ( helst inom inredning ) ?
  Får vi se mer av ert hus? Vore väldigt kul 🙂

  1. Mer av huset kommer!! (bilder därifrån postas under kategorin ”hemma hos”, kika där)

   Jag köper faktiskt inte så mkt heminredning från nätet! Ska se om jag kommer på några tips men själv köper jag mest kläder online.

   bloggar jag följer är främst kollegorna på bloggfamiljen men när jag har tid över surfar jag runt hos bla 56kilo.se, attvaranågonsfru, houseofphilia, malenami, pernillaw, smultrongården och lite vänner som bloggar. Skulle behöva tips på lite nya roliga bloggar känner jag så jag ska nog efterlysa i ett inlägg!

   kram

 5. Biella skriver:

  Nattsuddar här med god vän. Oj vad jag nattsuddar ser jag nu förresten…. 😉 Ville bara säga – skönt att ni mår bättre- magsjuka in da house is not the shit! Eller så är det just det det är, eller – ja du fattar… Kram

  1. Jag fattar, hehe. Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..