Tillbaks i rutan

Äntligen börjar vi må bättre här. ALLA 4 blev sjuka samtidigt, vilken pärs!!! En sak att vara ensam sjuk, men alla samtidigt??! Ujujuj.

Nog om det nu. Inte så mkt mat att bjuda på från de senaste dagarna men jag kan bjuda på ett supertips för er shoppingsugna sålänge i stället. Just nu har Smultrongården 70 % på all rea!!! GRYM rea med andra ord, finns massor med fina Odd Mollys (och annat) att fynda till vrakpriser!! Kan ni inte besöka dem så slå en signal, de skickar! (ni hittar bloggen HÄR).

Nån liten bild måste vi ju ha. Sötaste tändsticksasken från Färg & Form. Fyndat på deras outlet i stan, 10 kr!

Nu tillbaka till tvättmaskinen som snart börjar brinna tror jag.. Går på högvarv. Hörs lite senare så ska jag bjuda på nåt gott ur gömmorna!

Tack för alla kryapåer-hälsningar, ni är för goa ♥

 1. henemo skriver:

  Åh vad skönt att höra att ni är på benen i alla fall!! Livet börjar ju så smått återvända, men det tar ju några dagar innan man är helt återställd och magen har hittat sin form igen….
  Sköt om er!!

  Varma kramar, Carina

 2. Härligt att ni är på bättringsvägen igen;) Såg att Odd Molly kollektionen för 2012 var kommen nu.Tänkte på dig.Ha en skön Lördag. Kram.

 3. INBE skriver:

  Skönt att ni mår bättre, du är då saknad här iaf:) Herregud när ska man hinna prova göra alla goda recept som du lägger ut?? Några har jag hunnit faktiskt:)
  Ska iväg med ett gäng tjejer o spela Lasergame o sen blir det hämtpizza, det blir gott det med! Kramar!!

 4. Hejsan!!
  Vad skönt att höra att ni mår bättre, alla fyra. Har varit ute för samma sak för några år sedan, att vi blev sjuka alla fyra samtidigt, och vi har ju en liten hund som behövde gå ut , så den som mådde bäst för tillfället fick gå ut 🙂 stackars hund!
  Hur som helst, ha det nu så bra!
  Kraam Anette L

 5. Härligt att ni mår bättre nu!!
  Haha inatt drömde jag om dej (nää jag vill inte låta som en psykopat) men jag drömde att jag träffade dej och ville ge dej en ny choklad som heter starbar för att du skulle skriva om den på bloggen och på så sätt skulle vi sälja massor av den i min kiosk 🙂 haha men du ville inte ha den och tyckte jag kunde göra reklam för den själv 😉 hahaha det var lite kul…
  Hoppas ni får en bra helg nu!!!!

  1. Haha har du en kiosk och säljer starbar på riktigt? Skicka hit lite i såfall så lovar jag blogga om den, haha 🙂

   kram

   1. Hehe javisst, jag driver pressbyrån på Stortorget 🙂
    Pressbyrån har ensamrätt på Marabous nyhet starbar just nu!! Kom in så ska jag skicka med dej en prov bit!!

    1. Oh no är det den med jordnötter i? Micke är tyvärr hyperallergisk så inte ens jag kan äta..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..