ANNONS

Mars refuel

/

Äntligen blev det läge för Mars refuel! Kolydratsfrossa här hemma, behövs känner jag. Varma mackor på vitt rostbröd till lunch och en stor iskall Mars. Smask!

Vad har ni i varma mackor när ni gör? Kör ni med öppen yta i ugn eller dubbelmacka i smörgåsgrill? Älskar det sistnämnda! Favoriten är dessa men en dag som denna smakar det bäst med ost + skinka + majonnäs + dijon+ tomat. En favvo det med. Yummi!! (Dessutom brer jag smör på utsidan av bröden, viktig detalj och såå mkt godare!)

Uppdaterat: Mars-drickan har jag köpt med mig från utlandssemester! Men jag kan tänka mig att de kanske säljs i utländska kiosker/mataffärer här i Sverige?

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00