Gnäll gnäll gnäll gnäll zzzzzzz

Ledsen men jag är såååå trött. Uppe hela natten med bebis som det bara rinner rakt igenom och som blev piggare pch piggare efter varje dusch och inte ville sova (förståeligt). Måste tillbaks till tvättstugan, känns som torktumlaren snart flyger i väg av egen kraft så mycket som den snurrar! Återkommer senare med vettigare uppdatering. Och lovar härmed att sluta med detta gnäll, tycker själv det är så trist med bloggar där det bara gnälls om hur lite det sovs etc. och så har jag blivit likadan själv?! Här ska ju sprudla av feelgood, vardagslyx, måbratips och fina ting!!

Lunchfix som pågår i köket just nu består av morotssoppa till bebisar med dålig mage. Glamouröst va?! 🙂 Ska tydligen vara super så ni får receptet, ni kanske behöver det nån dag. (tack Ullis!)

1 burk morotspuré
1,5 burk vatten
1 tsk socker
1 krm salt

Och där var det dags för blöjbyte och ombyte igen hör jag… och sanering av lekfilten. Oh My!

Nästa inlägg, inget gnäll. Lovar 😉

 1. Man får gnälla ibland, utan att ses som värsta gnällspiken! Dessutom tycker jag att du aldrig gnäller annars, så då det e kämpigt så får du gnälla! 🙂 Kram

 2. Girle skriver:

  Äsch, klart du får gnälla lite, ni vekar verkligen ha det suuuuperjobbigt. Jag hoppas ni alla vaknar pigga och friska efter en god nattsömn imorgonbitti. Tack för sopptipset, ger du den i flaska? Stor krya på er kram!

 3. Sara81 skriver:

  Vet du gumman, man FÅR gnälla när livet ser ut så där. Du är ju också människa!
  Håller helt med dig om att gnällbloggar inte är ett dugg roliga, men det är skillnad på att gnälla konstant på allt och alla, och på att gnälla ibland för att man är mänsklig 🙂

  Hoppas verkligen att Sebbe är bättre i magen i morgon!

  Kram

 4. Men gnäll på! Jag verkar tillhöra de där 20 % eller vad det är som är immuna mot magsjuka för jag har aldrig haft det så jag kan nog inte riktigt förstå hur jobbigt det är. Men det låter verkligen hemskt att må så illa och spy, fy tusan. Hoppas att ni mår bättre snart hela familjen! Jag är glad bara du uppdaterar även om det såklart är roligare med tjusiga bilder och smarriga recept än sjukdom, men jag gillar att du bjuder på din vardag. 🙂 Sköt om er!

 5. Jag fick höra talas om en familj som hade två barn och skulle skaffa en tredje, det blev trillingar. En natt skrev mamman upp hur många gånger bara HON hade vart uppe det hela slutade med 22 gånger… Så jag tänker att jag inte ska gnälla så mycket ibland, men det är svårt iaf sömnen är ju det man behöver för att fungera som människa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..