ANNONS

Måndagsdisco i förorten

/

Man kan väl inte kalla detta förorten kanske men jag gillar uttrycket. Vad gör man när hela garderoben ligger i tvätten och ögonen går i kors av utmattning? Jo man klär ut sig och sätter på discokulan och dansar måndagsdisco såklart. Alla borde ha en discokula i vardagsrummet 😀

Åt så himla god hämtmat från Al Forno i går. Tack för tipset!! Av misstag råkade vi beställa kycklingpastan (en viss tröttmössa började yra om Pollo pollo när han skulle beställa oxfilépasta.. ) men tur var det för den var jääääättegod! Ska försöka härma receptet.

Micke ligger och sover på golvet och såfort kidsen lagt sig ska jag göra detsamma. (Lägga mig alltså, inte somna på golvet). Ska bara tvätta femtioelva tvättar först och bädda om i sängen.. Men sen så! Kanske hinner somna på golvet jag med iof.

Ha en fin kväll!

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00