Måndagsdisco i förorten

Man kan väl inte kalla detta förorten kanske men jag gillar uttrycket. Vad gör man när hela garderoben ligger i tvätten och ögonen går i kors av utmattning? Jo man klär ut sig och sätter på discokulan och dansar måndagsdisco såklart. Alla borde ha en discokula i vardagsrummet 😀

Åt så himla god hämtmat från Al Forno i går. Tack för tipset!! Av misstag råkade vi beställa kycklingpastan (en viss tröttmössa började yra om Pollo pollo när han skulle beställa oxfilépasta.. ) men tur var det för den var jääääättegod! Ska försöka härma receptet.

Micke ligger och sover på golvet och såfort kidsen lagt sig ska jag göra detsamma. (Lägga mig alltså, inte somna på golvet). Ska bara tvätta femtioelva tvättar först och bädda om i sängen.. Men sen så! Kanske hinner somna på golvet jag med iof.

Ha en fin kväll!

 1. Haha, helt rätt! Dansa ut baciller och negativ stämning! Till kvällen tycker jag du ska testa att baka Millionaires Shortbread om du inte har gjort det innan. Gkorde dessa kex igår och de var sagolika! Tänkte att jag ville tipsa dig om dessa. 🙂

  Googla eller titta in hos mig om du vill ha receptet! 🙂

  http://www.minbebis.com/blogg/sesamsresa

  Kraaam Linda (som läser ofta, kommenterar sällan… 🙁

 2. Tilma skriver:

  Sötaste discokidsen!!! Ja, och mamman då förstås 😉

 3. Har en god vän som bor i Örebro och vi har ätit pizza på Al Forno några gånger. De har verkligen heelt ljuvliga pizzor där! Är visst skillnad på pizza och pizza. 🙂 Dessutom är personalen väldigt trevlig! Gillar du indisk mat kan jag också rekommendera restaurang Karishma på Kungsgatan 26, fantastisk god mat! Dina barn är otroligt söta! Tack för en underbar blogg…
  /Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..