ANNONS

Ljust & fräscht

/

Är så trött på detta mörker!!! Det blir liksom aldrig ljust? Omöjligt att fota (utan blixt), hopplöst. Fick en extern blixt av tomten som jag inte hunnit plugga på än, men det är hög tid att lära sig använda den känner jag. Någon därute som har en Nikon + extern blixt och har några snabba komigångtips? Tas tacksamt emot!!!

En vecka gamla rosor i dag. Fortfarande krispiga och pigga! Fråga mig inte hur det gått till :-)

Ska se efterlängtad show på fredag med kollegorna på jobbet. Ljust & Fräscht! Någon som sett den? Himla kul ska det bli!!! Så himla goa tjejer som jobbar ute på Smultris, men det vet ju ni som bruka vara där redan 🙂 Var dit en sväng förra veckan och spanade in Odd Mollys nyheter  som kommit in och köpte några underbara plagg, kunde inte låta bli. Ska visa er senare! Sååååå himla fina plagg i årets kollektioner. (HÄR kan ni se vilka styles som finns på Smultrongården) Har knappt hunnit titta på dem eftersom vi blev sjuka i samma veva, men nu piggar de upp den här tisdagen där de hänger som små konstverk på sina galgar.

Happy tisdag på er!
(Appropå tisdag, nån som vet när DH börjar igen??!)

14
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00