Nu får det väl vara nog… ?!!

Älskade lille skrutt ♥ Som om en mage totalt i olag inte var nog så har han gått och blivit fökyld med hemsk hosta och snorig näsa. Det var tillomed för mycket för världens gladaste bebis. Nu är det ingen glad Sebbelutt här hemma. Stackars liten 🙁 Vet inte riktigt vart jag ska tanka energi heller, men alla era goa kommentarer piggar upp ska ni veta!!

 Med en liten som vaknar och hostar så han kräks stup i kvarten var det inte läge att försöka hinna sova under förmiddagstuppisen så jag hyrde film (Det är aldrig försent Larry Crowne – får ++ av 5) Fick tillslut sällskap av lillsnoris efter en kvart 😉

Den här koftan är min absoluta favorit i årets vår/sommarkollektion (Odd Molly). Älskar allt med den!! Kommer bo i den som både kofta och kappa. Piggar upp vilken dag som helst. Eller sommarkväll.

Jaquard Grandmas coat. I färgen powder. Srtl 1 har jag på min, men den är väldigt rymlig i storlek! HÄR hittar ni den (finns även i rosa)

 Nu ska jag spendera resten av dagen med att försöka få min lille kille att skratta. Vi återkommer när vi mår bättre helt enkelt – När det nu blir.  

På återseende!

 1. Yess skriver:

  Hej! Hoppas att ni snart mår bra hela familjen!! Saknar dina inlägg! Kram kram

 2. Hopeful skriver:

  Har du glömt bort bloggen till förmån för FB 😉 Du är mer aktiv där,saknar dina inlägg här 🙁

 3. Lillamy skriver:

  Nu börjar jag bli riktigt orolig för er!!! Hoppas att ni mår bra och bara tar en liten bloggpaus…
  Önskar er alla en fin helg! <3 kram

 4. Jojjo skriver:

  Ho ho!

  Hur är det med er? Ni är saknade! <3

 5. west70 skriver:

  Vilken otur ni har haft på senaste tiden, hoppas att det börjar bli bättre nu när det är fredag och allt.
  Så jobbigt när dom små åker på en dunderförkylning, inte konstigt om din energi tar slut, lite god mat och ett glas rött kanske hjälper till att pigga upp;-).
  Ha en bra helg, trots allt.

  Kram Heléne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..