ANNONS

Nu får det väl vara nog… ?!!

/

Älskade lille skrutt ♥ Som om en mage totalt i olag inte var nog så har han gått och blivit fökyld med hemsk hosta och snorig näsa. Det var tillomed för mycket för världens gladaste bebis. Nu är det ingen glad Sebbelutt här hemma. Stackars liten 🙁 Vet inte riktigt vart jag ska tanka energi heller, men alla era goa kommentarer piggar upp ska ni veta!!

 Med en liten som vaknar och hostar så han kräks stup i kvarten var det inte läge att försöka hinna sova under förmiddagstuppisen så jag hyrde film (Det är aldrig försent Larry Crowne – får ++ av 5) Fick tillslut sällskap av lillsnoris efter en kvart 😉

Den här koftan är min absoluta favorit i årets vår/sommarkollektion (Odd Molly). Älskar allt med den!! Kommer bo i den som både kofta och kappa. Piggar upp vilken dag som helst. Eller sommarkväll.

Jaquard Grandmas coat. I färgen powder. Srtl 1 har jag på min, men den är väldigt rymlig i storlek! HÄR hittar ni den (finns även i rosa)

 Nu ska jag spendera resten av dagen med att försöka få min lille kille att skratta. Vi återkommer när vi mår bättre helt enkelt – När det nu blir.  

På återseende!

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00