ANNONS

Bröllopspics ♥

/

Goddagens! Far runt som en yr höna och städar/dukar/blåser ballonger.. Kalasmiddag med goda vänner i kväll. Bjuder på några pics ur bröllopsalbumet så länge. Knappt man kan tro det var mitt i december när man ser bilderna!? Underbara fina härliga perfekta dag ♥

foto: Emma Sandström

Finast av alla var de här uuuuunderbaringarna. Hur söta??!! Kan inte se mig mätt på denna bild. ♥

foto: Emma Sandström

Har ett par gobitar jag ska trycka upp på canvas och pryda väggarna med här hemma. Ni ska få se när de är på plats! Fina Emma Sandström (bröllopsfotograf) på Adorable moments har tagit de underbaraste bilder!

Så kul att ha och skönt att slippa tänka på kameran på hela dagen, annars är det ju alltid jag som tar kort. Nu kunde jag koppla bort det och visste att vi skulle få allt förevigat med fina bilder. Så är det något tips jag har till er som går i bröllopstankar så är det anlita en bröllopsfotograf!

foto: Emma Sandström

Love is in the air!

32
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00