ANNONS

Födelsedagshelg

/

Vilken dag!!! Solen strålar från knallblå himmel här i Örebro och ute är det friska – 10 grader. Känns som jag är riktigt vaken för första gången på veckor! Pälsade på oss och tog en 2-timmars promenix ute på landet med Emma och småkillarna efter förskolelämning, underbart!!

Tack för alla gratulationer ♥ Har haft en toppenhelg på alla sätt och vis och födelsedagen var fantastiskt skön med sovmorgon, hotellfrukost, släktfika, paketöppnning, tårta, hämtmiddag och hyrfilm. Totalt omöjligt att hitta något ställe i Örebro som serverar brunch på söndagar dock, kanske får starta eget?! Tillslut hittade vi ett hotell (Bern Hotell) som hade frukost fram till 12.00 iallafall. Riktigt god!

Fick så mkt fina bra presenter! Bl.a efterlängtade säsong 3 av True Blood och sista säsongerna av LOST. Vi är periodare på dvd-boxar, i bland följer vi några som besatta. Dags för en sån period tror jag 😉

Får berätta mer om helgen (och maten) senare. Nu har jag en uttråkad liten kille här som hittar på bus så det är bara att stänga ner datorn och jaga efter honom. 🙂

Hoppas ni fått en strååålande start på veckan!

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00