Födelsedagshelg

Vilken dag!!! Solen strålar från knallblå himmel här i Örebro och ute är det friska – 10 grader. Känns som jag är riktigt vaken för första gången på veckor! Pälsade på oss och tog en 2-timmars promenix ute på landet med Emma och småkillarna efter förskolelämning, underbart!!

Tack för alla gratulationer ♥ Har haft en toppenhelg på alla sätt och vis och födelsedagen var fantastiskt skön med sovmorgon, hotellfrukost, släktfika, paketöppnning, tårta, hämtmiddag och hyrfilm. Totalt omöjligt att hitta något ställe i Örebro som serverar brunch på söndagar dock, kanske får starta eget?! Tillslut hittade vi ett hotell (Bern Hotell) som hade frukost fram till 12.00 iallafall. Riktigt god!

Fick så mkt fina bra presenter! Bl.a efterlängtade säsong 3 av True Blood och sista säsongerna av LOST. Vi är periodare på dvd-boxar, i bland följer vi några som besatta. Dags för en sån period tror jag 😉

Får berätta mer om helgen (och maten) senare. Nu har jag en uttråkad liten kille här som hittar på bus så det är bara att stänga ner datorn och jaga efter honom. 🙂

Hoppas ni fått en strååålande start på veckan!

 1. malie skriver:

  Vi är på sista skivan säsong 5 i LOST. Ser serien för andra gången. Tror nog det är bland dom 5 bästa serier som någonsin gjorts och någonsin kommer att göras. Är nästan lite deppig att det bara är säsong 6 kvar 🙂
  För övrigt så hade jag varit överlycklig över hämtmat och hotellfrulle.. sitter här hemma för andra dagen med en sjuk dotter. Krupp, host och snor.. vill ha vår och sommar!!!

 2. grevar skriver:

  Grattis i efterskott!! 🙂 Låter som du hade en riktig toppenfödelsedag!
  mvh
  Malin

 3. al68 skriver:

  Vi har lika fins väder här, nackdelen är bara att man jobbar ; )

  Men jag tror att jag bäddar ner mig istället när jag kommer hem är kanon förkyld : (

  Kram kram

 4. lotte skriver:

  Här nere är med strålande sol, började veckan med en mils joggingtur och passade samtidigt på att njuta av solen 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..