ANNONS

Flower power

/

Det doftar så underbart från min röda rosbukett så ni anar inte!! Som en varm blommig sommardag. (Det är 7 st doft-rosor i buketten nämligen) Sniffar mig yr i huvudet nästan 🙂 Älskar känslan av snittblommor. Man njuter på ett helt annat sätt av såna, man vet ju att de är för stunden. Och leva för stunden och i nuet det borde alla bli bättre på!

Någon undrade över brudbuketten och i den hade jag gräddvita rosor och orkidéer samt hjärtan på tråd och några pärlor. Den blev precis som jag önskat mig och ännu bättre!! (Från Interflora i Tybble centrum, de är grymma!)

Och självklart hade Micke matchande blomma. (Det kallas nåt särskilt va?!!)

Bröllopsresa? Nej inte än.. Men det blir såklart en. Får berätta mer när allt är spikat. Längtar längtar längtar!

Men just nu längtar jag faktiskt till Ica MAXI för kylen behöver fyllas på. Så nu ska vi pälsa på oss och åka dit. Filar på en liten inköpslista och veckomatsedel (faktiskt! inte likt mig) och bl.a står skaldjurspaj, gorgonzolabiffar, landgång och fiskgratäng på menyn.

Happy tisdag!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00