ANNONS

Födelsedagsmiddag med goda vänner

/

Bjöd över några goda vänner på barnfri födelsedagsmiddag i lördags. Riktigt lyxigt med en middag där alla kan sitta runt bordet samtidigt och slippa jaga och förmana små vildar eller mata och natta på löpande band. 

Tema/klädkod för kvällen var ”rosa accessoar”.

Fick 4 st superfina Iittala ljuslyktor (modellen Kastehelmi) och Aamaronevin. De känner mig mina kära grannar ♥

Vi åt och drack, dansade till discokulan och spelade tv-spel framåt nattkröken. De försvinnande goda pestosnurrarna hann jag ju aldrig fota men de serverades till fördrinken. Sen åt vi bakade potatisar med skagenröra, aioli, räkor och hembakade baguetter. Baguetterna hann jag inte heller fota??! Men receptet på dem hittade jag HÄR, blev riktigt bra. Godast alldeles nybakade.

Till dessert blev det glassbomb med isfackla i. Kul fest-detalj tycker jag! (finns i de flesta mataffärer) Glassbomben bestod av ett lager chokladglass, vaniljglass med extra vaniljstång och hallonsorbet. Exotiska frukter till det.

Wooop wooop!

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00