ANNONS

Godmorgon godmorgon!

/

Godmorgon världen! Inte många som är uppe med innan tuppen en lördag kanske? Här står jobb och te-party på schemat (Smultrongården) så jag studsade upp ur sängen jag och ska strax bege mig i väg. Skulle kanske inte suttit uppe så sent och plöjt LOST-avsnitt efter avsnitt, men det är såååå spännande. Inne på sista säsongen nu 🙁

Middagen i går blev helstekt rygbiff (innertemp 59 grader, blev perfekt medium, tack för tips!) med honungsglacerade grönsaker (broccoli, morötter, svamp, sparris) Jack Daniels glaze och creme friache. Gott? Yes! 🙂

Till dessert blev det klassikern från frysdisken. Tröttnar aldrig på dessa! Helt underbara! (Glenn Strömberg) passar alltid på att köpa ett gäng när jag ser dem (jordgubb och choklad är favoriterna) för de är ofta slut i butik.

Nu ska jag kamouflera de svarta ringarna under ögonen och kicka i gång dagen här. Schlagerlördag dessutom. Jippie!

Ha en fab lördag mina vänner!

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00