Grillpremiär

Godmorgon härliga måndag!!! Här hemma var det en liten kille som sov heeeela natten lång och jag som faktiskt la mig i tid hann sova 8 h i sträck, wow! Länge sen jag var så här utvilad 🙂

I går hade vi grillpremiär. Så avancerat som grillad korv, men det är ju inte mycket som smakar så gott som just det när man varit ute och fått frisk vårluft hela dan.

Blev lite kallt när solen försvann bakom husknuten så eftermiddagen spenderades inne på Marieberg Galleria i stället 🙂 Köpte lite sommarkläder till kidsen inför solsemestern (ja jag vet, ute i god tid 😉 ) Hämtade ut mitt paket från Me & I partyt oxå, får visa er sen, så himla söta grejer!

Nu ska vi hinna med morgonbestyren här innan Oliven ska till förskolan. Sen ska jag göra något så ovanligt som att skriva matsedel för veckan. Blivit alldeles för mycket kolhydrater på sistone, både känner mig och ser ut som en ballong! Och det vet vi ju hur man råder bot på, LCHF denna vecka it is!

Happy happy måndag!

 1. MariahG skriver:

  Vad roligt att plutten sov hela natten 🙂

  Spännande att se vad dina favoriter från me&i är,
  jag ser klädstången här hemma med provkollektionen hela dagarna så mina favoriter varierar från dag till dag.
  Men Blouse with dragonfly till mig själv är min favorit oavsett!

 2. Noime skriver:

  Hur gott såg inte det där ut då…

 3. jag DÖR av längtan efter mozartkulorna du har på bild i headern. gjorde dem i julas – blev inte lika fina, men SÅ goda.

 4. TessieS skriver:

  Skönt att starta veckan helt utvilad!
  Jag skriver matsedel de flesta veckor, tycker att allting blir mycket smidigare då. Dessutom blir det större variation och vi slipper risken att servera läbbiga snabbmakaroner tre gånger per vecka 🙂
  Underbart härligt väder i Stockholm idag, hoppas att ni också har det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..