ANNONS
Integritet på Tailsweep

Favoritreceptet??

/

Det här måste vara ett av de mest uppskattade recepten jag publicerat. Får såååå många mail om den här rätten och hur gott ni som testat tyckte det var! Kul!! Receptet har jag fått av svärmor en gång i tiden.

3-4 port:

Bena ur 1 grillad kyckling

Koka upp i en kastrull:
1 msk smör
1 msk fransk senap
2 msk soya
1/2 msk grönpeppar (krossa den lite lätt)
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche

Lägg köttet i en form. Häll såsen över köttet och låt stå över natten (om man har bråttom funkar det med ett par timmar. Och har man jättebråttom kan man gå vidare direkt)

Så långt kan man alltså förbereda. Värm sedan i ugn, 225 grader ca 15-25 min (beroende på hur kall rätten är när den åker in i ugnen, känn efter så den blivit varm i mitten!) och servera med ris eller en god sallad!!

Jag åt min med en god avokadosallad, bl.a innehållandes nyupptäckten mangold :)

Mums! Gick t.o.m hem hos Olivia som skrapade tallriken! Sebbe gapade som en liten fågelunge men han äter precis allt ;-).

Återkommer lite senare med en finfin tävling om jag hinner. Tror den kommer passa er. Sugna?!

Kram!

10

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00