En riktig ängel ♥

När vi var på TIVOLI i helgen såg jag en tjej i en så fin kofta! Ångrade sååå att jag inte gick fram och frågade var hon köpt den. Sen var vi på VÄLA dagen efter och där kommer en annan tjej med samma kofta, och wrooom efter kubbade jag och fick tillslut veta att den kom från Saint Tropez 🙂 Det var ju bara meningen att jag skulle ha den!! Men på ST hemsida var den slut, även i butiken i Helsingborg. Men vet ni då var det en snäll bloggläsare som såg min efterlysning på FB och erbjöd sig åka och köpa en i Stockholm som hon sett på rea (70%, kap!). Snabb som en vessla, i dag låg den redan i brevlådan.

TUSEN TACK Linnéa!

Visst är det underbart att det faktiskt finns snälla tjejer där ute som hjälper varandra. I bland börjar man ju undra med allt näthat, mobbing och syrligheter som förekommer runt om på nätet, men så glad man blir när dessa änglar poppar upp i stället!

All kärlek till er alla fina läsare!

 1. Sara81 skriver:

  Så himla gulligt! Och enormt söt kofta!

  1. Sara81 skriver:

   Alltså jag måste bara berätta!
   Igår efter att jag läst ditt inlägg så åkte jag, Tyra och hennes kusin till Täby Centrum. Vips så uppenbarar sig en ST-butik och jag kikar in eftersom du skrev att det var 70%. Dom brukar ju ha mycket fint!
   Vad tror du hänger där, om inte just denna kofta. En enda kvar och den var i min storlek, haha. Helt knäppt! Till det priset så gick det ju inte att lämna den kvar där i butiken! Hittade dessutom ett ursött grönt linne till pangpris. Betalade inte ens 300 spänn för båda! Det är vad jag kallar att fynda! 😀
   Så ja, tack för tipset om rean helt enkelt!
   Kram

 2. bonzie skriver:

  Vad underbart med så gulliga läsare;) jag blev kär i koftan på en gång när jag läste ditt inlägg så idag när jag var i Täby Centrum( i Sthlm) så smet jag in och köpte mig en jag med:)

  Jag fick tips att den gulliga tjejen i butiken att knäpps tröjan och vända den ut och in så skulle den klara 30grader.

  Må så gott.

  Kram Kristin

  http://blogg.loppi.se/amammax2/

 3. åh,vilken fin kofta! den väckte ett starkt ha habegär för min del också! ngn som vet om den finns kvar i ngn butik i stockholm?
  vilken fantastiskt snäll tjej som köpte den åt dig!

 4. Vilka snälla människor som finns där ute.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..