ANNONS

En riktig ängel ♥

/

När vi var på TIVOLI i helgen såg jag en tjej i en så fin kofta! Ångrade sååå att jag inte gick fram och frågade var hon köpt den. Sen var vi på VÄLA dagen efter och där kommer en annan tjej med samma kofta, och wrooom efter kubbade jag och fick tillslut veta att den kom från Saint Tropez 🙂 Det var ju bara meningen att jag skulle ha den!! Men på ST hemsida var den slut, även i butiken i Helsingborg. Men vet ni då var det en snäll bloggläsare som såg min efterlysning på FB och erbjöd sig åka och köpa en i Stockholm som hon sett på rea (70%, kap!). Snabb som en vessla, i dag låg den redan i brevlådan.

TUSEN TACK Linnéa!

Visst är det underbart att det faktiskt finns snälla tjejer där ute som hjälper varandra. I bland börjar man ju undra med allt näthat, mobbing och syrligheter som förekommer runt om på nätet, men så glad man blir när dessa änglar poppar upp i stället!

All kärlek till er alla fina läsare!

16
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00