Som i sagorna

I bland är det precis som i sagorna. Ett tårt-bud plingade på dörren med en ljuvlig prinsesstårta (i dubbel bemärkelse) och den lilla prinsessan överröstes med överraskningar. Bara så där 🙂

Lilla Disney-familjen utökades med fler hjärtligt välkomna medlemmar, spännande sagobok med bakom kulisserna (poppis hos både de vuxna och små, rekommenderas!)

Och ett fulländat kalaskit med allt man kan tänka sig så vi dukade upp till ett riktigt prinsesskalas och åt tårta så det sprutade ur öronen.

Hurra för överraskningar som sätter guldkant på denna regniga sommar! ♥

Nyfiken, är det samma prinsessor som är poppis runtom?) Här är det Törnrosa som är stora favoriten!

ps) om det finns fler prinsess-tokiga därute så har de massa kul pyssel på Disneys hemsida (HÄR), bla fina teckningar att printa ut och färglägga – väääldigt poppis här hemma!

 

 1. vilken härlig överraskning!
  Min lilla tjej är inte så inne på prinsessor, än ska tilläggas, men det beror nog en del på mig själv oockså. Är lite allergisk mot för mycket prinsessigt och rosaglittrande, men hade dock själv en sådan period när jag var liten, så det kommer nog 🙂

  Trassel var en av de filmer vi fick hem från lovefilm.se nu i veckan, så den har vi kollat på. Ska faktiskt se klart slutet idag 🙂

  Hälsningar Christine

  http://matikvadrat.se/2012/07/24/dagens/

 2. Sara81 skriver:

  Wow, hon har det verkligen bra den där Olivian! 😀 Vilken överraskning!!
  Tyra skulle ha blivit helt lyrisk kan jag lova, för här står också just prinsessor väldigt högt i kurs. Rapunzel är den absoluta favoriten, med sitt långa hår.
  Ser fram emot den nya Disneyfilmen Modig som kommer i augusti!

 3. Hej! Jag brukar rätt ofta läsa här men har sällan kommenterat 😉 Nu kände jag dock att jag ville tipsa om några böcker om prinsessor. Det är Per Gustavsson som skriver dem och så här beskriver han själv hur de kom till: ”Tanken med prinsessan föddes den dagen som min dotter Kajsa kom in till mig och sa att prinsessor bara gifter sig och föder barn. Jag kände att det fanns någonting kul där. En prinsessa som inte bara gifter sig och föder barn utan också slåss med rövare och drakar.”

  Dessa böcker handla alltså om prinsessor och allt vad de gillar i vanliga fall men de kan även vara med i rockband, spela hockey, rädda prinsar, jaga drakar och monster och vara hjältar. Jag tycker det är en skön kontrast att visa att de inte bara är söta och snälla, det behöver dagens tjejer se! Jag har läst dessa för barn när jag jobbat på förskolor och både flickor och pojkar har älskat dem! Till Prinsessans rockband följer även en grymt svängig CD med 🙂 När prinsessor tar semester är också väldigt rolig. Jag gillar dock alla böckerna så jag rekommenderar alla till prinsess- och prinstokiga barn 🙂

  Här är Prinsessans hemsida: http://www.prinsessor.nu/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=29

  Och här kan du beställa böcker: http://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?authors=Per%20Gustavsson

 4. zarak skriver:

  Kan tänka mig att din lilla prinsessa vart glad. Hon är ju så fin Rapunzel (vi hade duetten från filmen på vår vigsel) .. Vilken fin tårta!!!
  o, ja.. Ängla har varit en stor prinsess-fantast. Hon har alla dockor i Barbie & pollypocket, samt alla klänningar att ha på sig själv.. När hon var liten fanns inte alla dockor (Jasmine, Alladin, Odjuret eftersom dom endast släpps med jämna mellanrum)… Så då fick jag, som också blev lika frälst sitta på blocket och spana. Tillslut var samlingen komplett ;)..
  Drömmen för henne var när vi åkte till Disneyland och hon fick träffa sina idoler, 4 år var hon då. Hon var helt stum och fascinerad..
  Nu har hon växt ifrån dockorna, men då tar lillasyster över..;)
  Jag tycker själv mycket om Disney och gillar att samla allt från filmer till figurer åt barnen.. Men så har jag ju spelat både Jane & Belle som musikal ;)..
  Kram

  1. Vilken dröm för en prinsesstokig tjej att åka till Disneyland! och visst är de fina prinsessorna, älskar filmerna jag med och just Trassel grät jag floder till när jag såg den första gången (nu har vi väl sett den 453 ggr till.. inte lika gripande)

   kram1

 5. Vilken fin tårta….Här hemma är det bara (för närvarande) prinsessor som gäller =)

  1. Hehe ja det brukar ju gå i vågor vad som är poppis men just prinsessorna har hållit i sig länge här 🙂

   kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..