ANNONS

Med ena ögat..

/

Hemma hos efterlängtade familjen med en efterlängtad pizza i magen (hur gott det än är så är jag beyond trött på grekiska Meze!!) och nu går ögonen i kors. På riktigt. Jag klarar inte av att fokusera med båda så jag skriver med ena ögat uppe bara. De senaste 5 nätterna har vi sovit max 4h/natt, det börjar kännas. Hade planer på hyrfilm men jag är nog inte vaken såpass länge att vi hinner komma överens om vilken..

20120730-201929.jpg

(jag veeet, missbrukar denna app men tycker det blir så mysiga bilder när man pimpar dem 🙂 )

Godkväll! Och tack för hälsningarna ni lämnat, så kul att höra av er!! <3

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00