Med ena ögat..

Hemma hos efterlängtade familjen med en efterlängtad pizza i magen (hur gott det än är så är jag beyond trött på grekiska Meze!!) och nu går ögonen i kors. På riktigt. Jag klarar inte av att fokusera med båda så jag skriver med ena ögat uppe bara. De senaste 5 nätterna har vi sovit max 4h/natt, det börjar kännas. Hade planer på hyrfilm men jag är nog inte vaken såpass länge att vi hinner komma överens om vilken..

20120730-201929.jpg

(jag veeet, missbrukar denna app men tycker det blir så mysiga bilder när man pimpar dem 🙂 )

Godkväll! Och tack för hälsningarna ni lämnat, så kul att höra av er!! <3

 1. Godmorgon! 🙂

  Ni ser ut att ha haft det helt underbart! Förstår att du är trött efter såna intensiva dagar! 🙂

  Jag undrar också vad appen heter, jag vill också pimpa mina bilder 🙂

  Ha en fortsatt bra dag!
  // Nilla

 2. panki skriver:

  Hej och välkommen hem!

  Jag undrar var du har köpt din iPhone väska? Den ser väldigt bra och smidig ut!

  1. Min är köpt på Sisters men tror de säljs lite här och där på nätet!

   Kram

 3. Carla skriver:

  Hej!!

  Välkommen hem!!

  Skönt med lite sol och värme!

  Kram kram

  1. Tack! Ja det var det verkligen!!!

   Kram

 4. Välkommen hem:) Ser fram emot bilder!
  kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..