ANNONS

En liten sneak-peek

/

Godkväll på er!!

Här har jag inte ens hunnit packa upp resväskan förrän det var dags att packa den i gen. Tidigt i morn bitti packar vi in lilla familjen i bilen och drar iväg ett par nätter till Göteborg. Bo på hotell, besöka Liseberg, Universum och shopping står på agendan. Mysigt med en liten familjetripp ♥

Inte mkt tid vid datorn just nu med andra ord men en liten tjuvkik från resan får ni. Hade det så härligt! Vilken fantastisk ö, så genuin och grekisk, med de vänligaste människor! Långt i från den vanliga turistatmosfären man är van vid.

Stort tack till Fontana-gänget som gjorde detta möjligt!

Vid tillfälle får ni höra mer om hur det stod i tidningarna att vi skulle komma, om borgmästaren som bjöd in oss vilket filmades och visades i tv, journalisterna som fyrade av blixtar, det vänliga folket som dukade upp mat och dryck åt oss var vi än kom, som satt längs gatorna och väntade på oss, som hade så mycket historia att berätta med så mycket hjärta och stolthet. Om besöket på djurfarmen, fabriken där ostarna tillverkas, de många och långa middagarna som höll på fram på småtimmarna och de varma sköna doppen i havet. Och filmandet – såklart.

Mer om det en annan gång.

18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00