En liten sneak-peek

Godkväll på er!!

Här har jag inte ens hunnit packa upp resväskan förrän det var dags att packa den i gen. Tidigt i morn bitti packar vi in lilla familjen i bilen och drar iväg ett par nätter till Göteborg. Bo på hotell, besöka Liseberg, Universum och shopping står på agendan. Mysigt med en liten familjetripp ♥

Inte mkt tid vid datorn just nu med andra ord men en liten tjuvkik från resan får ni. Hade det så härligt! Vilken fantastisk ö, så genuin och grekisk, med de vänligaste människor! Långt i från den vanliga turistatmosfären man är van vid.

Stort tack till Fontana-gänget som gjorde detta möjligt!

Vid tillfälle får ni höra mer om hur det stod i tidningarna att vi skulle komma, om borgmästaren som bjöd in oss vilket filmades och visades i tv, journalisterna som fyrade av blixtar, det vänliga folket som dukade upp mat och dryck åt oss var vi än kom, som satt längs gatorna och väntade på oss, som hade så mycket historia att berätta med så mycket hjärta och stolthet. Om besöket på djurfarmen, fabriken där ostarna tillverkas, de många och långa middagarna som höll på fram på småtimmarna och de varma sköna doppen i havet. Och filmandet – såklart.

Mer om det en annan gång.

 1. Tycker att du bloggar alltmer sällan!? Förstår att det är semestertider och allt men många andra ”bloggare” uppdaterar” trots det så jag hoppas inte att du tröttnat för det skulle vara jättetråkigt! Kram

 2. Åhh så härligt, nu längtar jag till vår Kroatien resa i sept. Hoppas du har det bra i Göteborg, saknar dina uppdateringar – brukar alltid läsa innan läggdax.
  I morgon är det jobb, sen blir det några dagars ledigt med bla födelsedag och båttripp.
  Kram från mig, Ulrika

 3. Fantastiska bilder! 🙂
  GBG? Åhhh snart är jag också där, fast inte på semester utan ett nytt kapitel i mitt liv ska börja där..

 4. Bellie skriver:

  Såg dig på Liseberg igår 🙂 vilken konstig upplevelse. Kändes som att se nån man känner fast man varken har träffats eller du har en aning om vem man är haha.

  Hoppas ni hade det toppen, det hade vi trots allt folk och enorma köer 🙂

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..