ANNONS

Indisk tjejkväll

/

Helloo!

I går var vi hem till Lottie på tjejkväll (nåväl en liten liten kille fick vara med). Det är så härligt att ha så fina vänner på skutt-avstånd. Bara att hoppa i tofflorna och tassa över. Tog med mig en flaska cava från Segura Vuidas (ni vet vingården vi besökte i Barcelona – härliga minnen!).

Nya solisarna från Gucci åkte på – var ju riktigt soligt i går!

Beställde hämtmat på indiska restaurangen Karishma (favvo!). Så himla himla himla gott!! Och trevlig service, fick t.o.m. maten utburen tiil bilen! 🙂

Jag brukar göra en chicken korma som smakar precis som den gjorde på en indisk restaurang vi brukade besöka när vi bodde i Stockholm men annars har jag nog inte indiska rätter på reportoaren. Har ni?? Tacksam för alla tips! (bara det inte innehåller bönor och jordnötter 🙂 )

Tipsa tipsa!

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00