Kräftskiva i Katrinelund

Äntligen sommarvärme, som vi längtat!!

Har bunkrat solenergi hela dagen i trädgården, underbart! Tror t.o.m jag fått lite färg på näsan 🙂

Till helgen får vi långväga gäster så vi har bokat kräftskiva ute på Sjökrogen i Katrinelund på fredag. Någon som varit där? Sjökrogen har vi besökt förr (underbart ställe!) men kräftorna har vi inte provat så det ser vi verkligen fram emot.

 Under augusti- och septemberkvällar låtervi färgglada lyktor lysa upp vår sjökrog.
Vi bjuder till traditionell kräftskiva med kräfthattaroch glada skratt!  Njut av underbara Hjälmarkräftor tillsammans med alla klassiska tillbehör som hör festen till; Västerbottenspaj, sallad, nybakt bröd, goda ostar och kanske en eller annan snaps.

En hel barnfri helg väntar med massa kul inplanerat. Woop woop så härligt det ska bli! Riktigt ladda batterierna med goda vänner, god mat, god dryck, sovmornar, shopping och sightseeing. 

Sommarvärme utlovat på fredag så nu håller jag alla tummar och tår att väderprognosen stämmer!

(bilder lånade från Sjökrogen)

 1. erion10 skriver:

  Hej Victoria!

  Jag har en fråga och det gäller när man bakar cheesecake, många använder gelatinblad till cheesecaken och då undrar jag om det går lika bra utan dem eller om man kan ersätta gelatinbladen med något annat! Tack för en fin och glad blogg och för alla goda recept!

  Många kramar från ett soligt Halmstad! ////Suzana

 2. Åh vad mysigt det ser ut på restaurangen. Jag önskar Er en supermysig kväll! Själv ska jag med min familj också på kräftskiva dock ”bara” i en väns trädgård. Nu har jag köpt djupfrysta kräftor i massor men skulle så gärna vilja koka om dem. Har du något bra recept? Något gott tillbhör att ta med förutom västerbottenpaj? Kram Malin.

  1. Glömde att skriva att jag givetvis röstat på din blogg och håller tummarna. Du är en värdig vinnare i år också. Tur att de ändrade reglerna att man kan vinna två år i rad. Det är ju den bästa bloggen som ska vinna inte den nästbästa!!!!

 3. Hej! Vi har varit på kräftskiva på sjökrogen med jobbet, mycket gott och bra på alla sätt. Så ni får nog en kanonkväll med era gäster:)
  Har röstat på dig idag, nu håller vi tummarna!!
  Kram kram

  1. Vad kul att höra att det var bra!! Ser fram emot det jättemycket.

   Och tack för rösten 🙂
   kram!

 4. Åh vad mysigt det ser ut där, och vad mumsigt med kräftor. Nu när det är säsong och det finns så mkt så har vi ätit det minst en gång i veckan 🙂
  Har planerat det till fredag igen 🙂
  Härligt med barnfri helg!
  Önskar dig fin onsdags kväll
  Kram

  1. Lyyyyyx, tröttnar aldrig och skulle kunna äta det varenda dag typ 🙂

   kram och tack detsamma!

 5. vbh1 skriver:

  Va mysigt det låter!

  Röstat på dig har jag nu gjort. Heja Vickan!! 😉

  Hanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..